Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η εντυπωσιακή Lidl Food Academy on the Go, η κινητή εκδοχή της Ακαδημίας

Η Lidl Κύπρου εντυπωσίασε στη HORECA 2021 με τη Lidl Food Academy on the Go παρουσιάζοντας ξεχωριστά μαγειρικά σεμινάρια

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Παγκύπρια Έκθεση Φαγητού & Ποτού HORECA - Gastronomica στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης, επισκέφθηκαν επαγγελματίες του χώρου αλλά και ερασιτέχνες, λάτρεις του καλού φαγητού. Από μία τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Lidl Κύπρου και η Lidl Food  Academy on the Go, ένθερμοι υποστηρικτές του ποιοτικού φαγητού.

Η έκθεση, διοργάνωση του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση των επαγγελματιών της σίτισης και της γαστρονομίας, και λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση. Φέτος, όμως, για πρώτη φορά, άνοιξε στο κοινό με ένα street food festival, για το οποίο όλοι ανυπομονούσαν. Η Ακαδημία της Lidl έβαλε το δικό της λιθαράκι στο φεστιβάλ, με το project της Lidl Food Academy on the Go, μια κινητή εκδοχή της Ακαδημίας, σε εξωτερικό χώρο, με σεφ της να μαγειρεύουν διαφορετικές συνταγές κάθε μέρα, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Ένας σεφ της Ακαδημίας, κάθε μέρα διαφορετικός, είχε προετοιμάσει ξεχωριστές συνταγές τις οποίες παρουσίαζε ζωντανά στο κοινό, σε μορφή μαθημάτων διάρκειας 45 λεπτών. Μερικές μόνο από τις συνταγές που παρουσιάστηκαν ήταν: Pulled pork με καραμελωμένα κρεμμύδια, Γαρίδες με μεσογειακά αρώματα και δροσερό κουσκούς, Κινόα με πληγούρι, Μηλόπιτα με θρυμματισμένη ζύμη, και πολλά άλλα γευστικά, ποιοτικά και υγιεινά πιάτα. Το κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία της Lidl, και παρακολούθησε με όρεξη τα μαθήματα, δοκιμάζοντας στο τέλος τις συνταγές που παρουσιάστηκαν.


Εξάλλου, την LFA on the Go συνόδευε το Vantastic Canteen της Lidl, που δεν σταμάτησε να προσφέρει στο κοινό ποτά και νόστιμα σνακ, ώστε να απογειώσει την εμπειρία του φεστιβάλ και της έκθεσης. Παράλληλα, πολλοί τυχεροί είχαν την  ευκαιρία να κερδίσουν καλάθια με προϊόντα Lidl, μέσω του διαγωνισμού που έτρεχε κάθε μία ώρα.

Τα λόγια, όμως, είναι φτωχά όταν υπάρχει η εικόνα, και για όσους δεν είχαν την τύχη και τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην ξεχωριστή φετινή έκθεση, υπάρχει πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Δείτε εδώ το video για να πάρετε μία γεύση του τι ακριβώς συνέβη στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης και να ταξιδέψετε στον κόσμο του καλού φαγητού, έστω και για λίγο.

Άλλωστε, όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ακαδημία της Lidl από κοντά, καθώς τα τακτικά μαθήματα της Ακαδημίας είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους. Μια πλούσια θεματολογία περιμένει τους λάτρεις της μαγειρικής και της καλής κουζίνας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ακαδημίας δείτε όλα τα επερχόμενα σεμινάρια, και δηλώστε συμμετοχή στο μάθημα της αρεσκείας σας για να βιώσετε την εμπειρία της καλής κουζίνας. Δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Η Lidl Food Academy προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για το φαγητό που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής και συμβάλλουν καθοριστικά στην υγεία και την καθημερινή ευεξία, με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο! 

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
lidlfoodacademy.com.cy
corporate.lidl.com.cy 
facebook.com/lidlcy                     
instagram.com/lidl_cyprus  
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close