Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Μία γιορτινή αγορά στην ύπαιθρο, με πολλές εκπλήξεις!

Με ζυμώματα, μουσική, τοπικά εδέσματα και άλλα πολλά

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας μας προσκαλεί την ερχόμενη Κυριακή 12/11/21 από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00, στην πιο εορταστική του εκδήλωση του 2021 με τίτλο “ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ” που πραγματοποιείται πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο, με σκοπό την προώθηση της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Κατά την διάρκεια της εορταστικής αγοράς θα προσφέρονται υπηρεσίες χριστουγεννιάτικης φωτογράφισης με άμεση εκτύπωση σε ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο στον  εσωτερικό χώρο του οικήματος του Συλλόγου! Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη και προσφορά στην εορταστική μας αγορά θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο το ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», τα έσοδα του οποίου στηρίζουν τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και άλλα τοπικά παραδοσιακά εδέσματα, χριστουγεννιάτικο παζαράκι, χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικα φυτά και άλλα λουλούδια, παραδοσιακές μαρμελάδες και γλυκά, ζεστά αρτοπαρασκευάσματα, γνήσιο μέλι, τραγανές πισίες με μέλι και αμύγδαλα, σσιννόπιτες, τρεμυθόπιτες, ζεστή νηστίσιμη σούπα, παστέλια, βότανα, μπαχαρικά και τσάγια, χειροποίητα ζυμαρικά, νηστίσιμα γλυκά, χαρουπόμελο αλλά και όπως πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και τοπικά προϊόντα κοτόπουλου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μας θα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν ζεστό παλουζέ και διάφορα άλλα εδέσματα που θα φτιάξουν τα μέλη του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα στις 10:15 π.μ. θα γίνει η έναρξη με το πύρωμα του παραδοσιακού ξυλόφουρνου του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας από γυναίκες μέλη του, για τα ζυμώματα που θα ακολουθήσουν.

Στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίδειξη χριστουγεννιάτικων ζυμωμάτων από μέλη του Συλλόγου Γυναικών και στις 11:00 π.μ. θα φουρνίσουμε τα πρώτα κουλούρια!

Ακολούθως στις 11:15 π.μ.  θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επίδειξη χριστουγεννιάτικων ζυμωμάτων από μέλη του Συλλόγου Γυναικών και στις 11:45 π.μ Κοινοτική Χορωδία Κόρνου θα τραγουδήσει για εμάς Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα με τις μαγικές φωνές της!

Στις 12:30 μ.μ.  θα φουρνίσουμε για δεύτερη φορά χριστουγεννιάτικα κουλούρια, ενώ στις 12:45 μ.μ. κυπριακά Χριστουγεννιάτικα Ποιήματα θα μας απαγγείλουν με μεγάλη χαρά ο μικρός Νικόλας και η μητέρα του Αργυρούλα Τίκκου.

Στις 13:15 μ.μ.  θα ακούσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την υπέροχη φωνή της Ραφαέλλας Σάββα!

Θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η επίδειξη safepass θα είναι απαραίτητη για την είσοδο στον χώρο της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 99 151358.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close