Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εστιατόριο στο οποίο η σύγχρονη κυπριακή κουζίνα έχει βρει τη στέγη της...

Το νέο μενού στο Πατρικό με τίτλο "Υλικά", έχει να διηγηθεί μία νέα γαστρονομική ιστορία!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2021

Η δημιουργική κυπριακή κουζίνα έχει βρει (εδώ και 9 χρόνια) τη στέγη της στο Πατρικό, το εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στη γραφική πλατεία του χωριού Τερσεφάνου στην επαρχία Λάρνακας και του οποίου τα πιάτα διηγούνται γαστρονομικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τις εξαιρετικές, τοπικές πρώτες ύλες.

Εδώ λοιπόν ο σεφ Κυριάκος Φώκου και η ομάδα του μας φιλοξενούν εγκάρδια στη σάλα του δικού τους Πατρικού, και μας υπόσχονται μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης που στηρίζεται σε ένα ειδικό μενού, το οποίο συνδυάζει γεύσεις από την κυπριακή παράδοση, δοσμένες με ένα νέο δημιουργικό τρόπο γεμάτο φαντασία, ολόφρεσκα υλικά από την κυπριακή γη και μπόλικη αγάπη για τη μαγειρική!

Πιάτα που αναγεννούν νόστιμες θύμισες από το παρελθόν, δημιουργούν αισθήματα ενθουσιασμού και νοσταλγίας.

Μάλιστα, οι ευφάνταστες συνθέσεις των πιάτων και οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί των κυπριακών υλικών καθιστούν το εστιατόριο μοναδικό στο είδος του αφού τα τελευταία εννέα χρόνια μάς έχει δώσει περισσότερα από 15 διαφορετικά set menus με κύριο πρωταγωνιστή την κυπριακή γεύση.

Ένα, νέο και άκρως δημιουργικό μενού!
Στο Πατρικόν αυτήν την περίοδο θα δοκιμάσεις νέες γεύσεις μέσα από ένα άκρως δημιουργικό νέο μενού, όπου κι αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι η πρώτη ύλη παρμένη από την κυπριακή γη.

Τα εποχικά προϊόντα του τόπου μας μετουσιώθηκαν από τα χέρια του -άκρως δημιουργικού- σεφ Κυριάκου Φώκου σ' ένα καινούργιο μενού με σύγχρονες κυπριακές γεύσεις, τις οποίες μπορείς ήδη να απολαύσεις στην ξεχωριστή σάλα του Πατρικού.

Στόχος του κάθε μενού, εξάλλου, είναι να αναδείξει πως οι γεύσεις από το παρελθόν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη σύγχρονη κυπριακή γαστρονομία.

Κυπριακή κουζίνα δοσμένη με έναν ξεχωριστό τρόπο
Στο νέο τους μενού, με τίτλο "Υλικά" δίνεται έμφαση στα εποχικά ζαρζαβατικά....

Ψητή κουλούμπρα με γλυκάνισο καλυμμένη με πάστα Παστουρμά, και πανακότα από πορτοκολόκασο και σάλτσα αφέλια αποτελούν δύο από τα δώδεκα πιάτα του νέου μενού με θέμα τα ζαρζαβατικά.

Δοκίμασέ το
Η ομάδα του Πατρικό μας προσκαλεί στην ανακαινισμένη σάλα του να δοκιμάσουμε το νέο μενού καθώς και το wine pairing που αποτελείται από γηγενείς ποικιλίες.

Η άκρως εξυπηρετική ομάδα του Πατρικού μας υποδέχεται κάθε βράδυ Τετάρτη – Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι, για μία απολαυστική εκδρομή μέχρι τη γραφική πλατεία του χωριού Τερσεφάνου.

Πληροφορίες και κρατήσεις 24424831.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close