Eating News , Εστιατόρια

Δημοφιλές spot του νησιού στόλισε και εντυπωσιάζει

Το δημοφιλές brunch spot στην πόλη του Ζήνωνα κατάφερε να ανεβάσει τη διάθεση των κατοίκων της και πάλι γίνει talk of the town.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2021

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και... μαζί του έφερε και πάλι χιλιάδες λαμπάκια, γιορτινή διάθεση, χριστουγεννιάτικα στολίδια, έλατα και πολλά χαμόγελα!

Έτσι και οι πόλεις του νησιού αλλά και τα μαγαζιά τους, έβαλαν νωρίς τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν!

Μάλιστα κάποια μαγαζιά όχι μόνο έβαλαν νωρίς νωρίς τα γιορτινά τους αλλά κατάφεραν ήδη να μανγνητίσουν τα βλέμματα και να αλλάξουν τη διάθεση των επισκεπτών τους!

Ένα από αυτά είναι και το brunch spot της Λάρνακας, το Edem’s Yard, του οποίου οι ιδιοκτήτες για ακόμη μια φορά δημιούργησαν μια εικόνα βγαλμένη από παραμύθι.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η είσοδος γέμισε με λούτρινους αρκούδους, μικρούς αλλά και μεγάλους, κόκκινα σκουφάκια, φωτάκια και ένα σκηνικό άκρως χριστουγεννιάτικο που σίγουρα θα γίνει το background σε πολλές φωτογραφίες που θα δούμε στο Instagram φέτος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edem's yard (@edems_yard)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close