Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Αξέχαστη διαμονή στα πιο εντυπωσιακά δωμάτια της ορεινής Κύπρου

Πανέμορφα καταλύματα σε ορεινά χωριά της Κύπρου για διαμονή

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021

Δε λέμε, μας αρέσουν τα μεγάλα ξενοδοχεία με τις πολλές παροχές, αλλά ορισμένες φορές η διάθεση σηκώνει μικρούς και προσωπικούς ξενώνες που μπορούμε να τους κλείσουμε και ολόκληρους αν είμαστε μεγάλη παρέα, ή ακόμα και μικρά ξενοδοχεία στα ορεινά. Άλλωστε, οι εξορμήσεις στο βουνό είναι ό,τι καλύτερο, και ειδικά αυτή την εποχή που τα τζάκια άναψαν, τα χωριά μας έβαλαν τα χριστουγεννιάτικά τους και η ατμόσφαιρα είναι άκρως ζεστή και μαγική! 

Οι δε επιλογές για εκδρομές στα ορεινά της Κύπρου είναι πολλές και ξεκινώντας από τη Λευκωσία μέχρι την Πάφο, τη Λεμεσό αλλά και τη Λάρνακα συναντούμε ενδιαφέρουσες επιλογές για διαμονή.

Εξ ου λοιπόν και το Check In Cyprus συγκέντρωσε τα 7 πιο ατμοσφαιρικά και cozy δωμάτια για διανυκτέρευση στα γραφικά και δημοφιλή χωριουδάκια της Κύπρου μας και σου προτείνει να χαλαρώσεις μακριά από την πόλη, απολαμβάνοντας τη φύση.  

 

Ample Places Ονειρικές διακοπές στα Πάνω Λεύκαρα
Χειμώνιασε και έχει μυρίσει Χριστούγεννα! Καιρός για μια βόλτα στα χωριά της Κύπρου. Σε κοντινή απόσταση από τις πόλεις, και συνδυάζοντας την ηρεμία για όσους την αποζητούν, τα «εξοχικά» Λεύκαρα γαντζωμένα στο βουνό, αποτελούν αγαπημένη επιλογή για διήμερες αποδράσεις αλλά και διακοπές διαρκείας. Αν αποφασίσεις να επισκεφτείς το χωριό, τότε γεννιέται το άλλο μεγάλο ερώτημα: πού να μείνω; Μα, στον ξενώνα Ample Places. Εκεί θα ζήσεις την αξέχαστη εμπειρία της διαμονής σε ένα κατάλυμα που διατηρεί το χρώμα, την αυθεντικότητα και τη μοναδική ατμόσφαιρα της παράδοσης.

Το Ample Places δημιουργήθηκε ακολουθώντας πιστά την αρχιτεκτονική παράδοση του χωριού και σε μεταφέρει μερικούς αιώνες πίσω. Η πέτρα κυριαρχεί ως στοιχείο τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ξενώνα και δένει απόλυτα με το επιβλητικό τοπίο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια σύγχρονη εμπειρία. Στο εσωτερικό του, υπάρχουν έπιπλα με το βάρος του χρόνου και την παραδοσιακή τέχνη ζωντανή, ζωγραφισμένη σε κεραμικά αγγεία και σε σκαλισμένες πόρτες.


 
ΔΙΑΜΟΝΗ
Το συγκρότημα βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και αποτελείται από δύο αυτόνομες κατοικίες, το «Πολύτιμο» και το «Μοναδικό», που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα η κάθε μία. Οι κατοικίες «Πολύτιμο» και «Μοναδικό» είναι διώροφα πετρόκτιστα διατηρητέα κτήρια του 18ου και 19ου αιώνα αντίστοιχα. Το «Μοναδικό» διαθέτει και σύγχρονες προσθήκες· τη μεγάλη τζαμαρία και το παραδοσιακό πατάρι. Στα ισόγεια των κατοικιών βρίσκονται το καθιστικό με το τζάκι, η κουζίνα και η τραπεζαρία ενώ στον όροφο τα υπνοδωμάτια. Στο «Πολύτιμο» η πρόσβαση στον όροφο επιτυγχάνεται με εξωτερική πετρόκτιστη σκάλα, ενώ στο «Μοναδικό» με εσωτερική. Ο ψηλός μαντρότοιχος που περικλείει την πυκνοφυτεμένη αυλή με τα μεγάλα δέντρα, η οποία απλώνεται σε διάφορα επίπεδα μεταξύ των κατοικιών, προσφέρει ιδιωτικότητα στους διαμένοντες.
 

AT YOUR SERVICE
Το Ample Places ταιριάζει σε όλους όσους επιμένουν ότι οι διακοπές τους πρέπει να έχουν αισθητική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ευαισθησία, απόλυτη ηρεμία και προσεγμένη ποιότητα. Ενδεχομένως και μια νοσταλγία για την ομορφιά, που αποτελεί αιώνια υπόσχεση ευτυχίας και για το καλό που θα επικρατήσει στην κάθε ελάχιστη λεπτομέρεια που μετρά γι' αυτούς τους αμετανόητους ευζωιστές.

SO SPECIAL
Στο Ample Places τα πάντα, οι εικόνες, οι μυρωδιές, τα χρώματα, είναι ολοζώντανες παραπομπές σε έναν μαγικό κόσμο όπου το απλό και το απέριττο κρύβουν ατελείωτο πλούτο. Για μια χειμερινή εκδρομή, ένα είναι σίγουρο: τα δυο αυτά σπιτάκια θα απογειώσουν τη διαμονή σου στο χωριό, χαρίζοντάς σου μια ξεκούραστη απόδραση από την καθημερινότητα.

Στη μαγεία των Χριστουγέννων οι στιγμές είναι ιδιαίτερες μαζί με αυτούς που αγαπάμε, δίπλα στο αναμμένο τζάκι και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα!

Το κατάλυμα λειτουργεί ολόχρονα, υπό την ιδιωτική διαχείριση της Τζιωρτζιάνας Λοϊζίδου.
Ελάχιστη Διαμονή: 2 βράδια / Μέγιστος αριθμός χωρητικότητας: 8 άτομα
Τιμή: Από €135 (βράδυ/ κατοικία)

(99 613771) Πάνω Λεύκαρα.
Επικοινωνία: stay@ampleplaces.com / Website: www.ampleplaces.com
Facebook: Ample Places Cyprus
Instagram: ampleplaces

 


Apanemia Inn Χαλάρωση δίπλα στο τζάκι!
Στο γραφικό χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού, θα βρεις ένα παραμυθένιο κατάλυμα, το Apanemia Inn, αποτελούμενο από δύο πανέμορφα σπίτια, τα Apanemia Studio και Apanemia House, που ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια και την αισθητική τους. Πρόκειται για ένα μοναδικής αισθητικής αγροτουριστικό κατάλυμα χτισμένο με πέτρα και ξύλο, για να συνάδει με τον περιβάλλοντα χώρο, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης, οροφές με ξύλινα δοκάρια, ξύλινο δάπεδο και έπιπλα-αντίκες, το κατάλυμα αυτό θα σου χαρίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Μέσα σε αυτό το μοναδικό σκηνικό, το Apanemia Inn σε προσκαλεί να απολαύσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.


ΔΙΑΜΟΝΗ  
Το Apanemia Inn αποτελείται από 2 ιδιωτικές κατοικίες. Επίλεξε το εντυπωσιακό Apanemia Studio, που είναι ιδανικό για ζευγάρια, το οποίο θα χαρίσει σε σένα και το ταίρι σου υπέροχες στιγμές χαλάρωσης! Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος κάποτε λειτουργούσε σαν αποθήκη, ωστόσο όταν το 2018 ανακαινίστηκε μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ευρύχωρο στούντιο, επενδυμένο με την παράδοση αλλά ταυτόχρονα και το μοντέρνο στυλ, που του χαρίζει ζεστή ατμόσφαιρα και μία μοναδική αίσθηση! Ένα καταπληκτικό μέρος για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Στο Apanemia Studio, το οποίο φαντάζει λες και βγήκε από όνειρο, θα σε εντυπωσιάσει το μεγάλο παραδοσιακό κρεβάτι αλλά και το εξωτερικό τζακούζι στην αυλή που προσφέρει χαλάρωση στους επισκέπτες του. Επίσης, σου παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να μη σου λείψει τίποτα. Από μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μέχρι ξύλα για το τζάκι, ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη, καθώς επίσης και πρωινό. Μπορείς όμως να επιλέξεις το μεγαλοπρεπές Apanemia House, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες. Το σπίτι αυτό διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, το Παλάτι, με άνετους καναπέδες, με υπέροχα υφάσματα, όπου μάλιστα δεσπόζει το εντυπωσιακό τζάκι. Έχει 2 αυλές κι ένα όμορφο αίθριο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό καφέ ή να συνομιλήσουν με τους φίλους τους, παρακολουθώντας τη βροχή. Και είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Άλλωστε πρόκειται για ένα κτίσμα που μετρά άνω των 100 ετών ζωής... Ένα άλλοτε αγρόκτημα, που από το 2015 έχει μετατραπεί σε ένα χώρο ηρεμίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης! 

AT YOUR SERVICE
Το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα για μακρινούς περιπάτους στην φύση αλλά και στα γραφικά στενά του χωριού. Η κοινότητα της Λόφο είναι γνωστή για τη μοναδική της παραδοσιακή ομορφιά, τα γραφικά δρομάκια και τους φιλόξενους ανθρώπους! 


SO SPECIAL
Το Apanemia Inn, υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα μπουκάλι κρασί και πρωινό (συμπεριλαμβάνονται στην τιμή).

(99055553) Χριστοφή Κυριάκου, Λόφου, 4716 Λεμ εσός.
Facebook: Apanemia Inn - Lofou/Cyprus
Instagram: apanemia_inn 

Aristotelio Boutique Hotel Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά τη ρομαντική διάθεση και την κομψότητα
Το «Αριστοτέλειο» είναι ένα μικρό και εντυπωσιακά κομψό ξενοδοχείο, έτοιμο να προσφέρει μια ζεστή φιλοξενία, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Βρίσκεται στην κοινότητα Πεδουλά, στην υψηλότερη κοιλάδα της Μαραθάσας, στις κορυφές του Τροόδους. Η κοινότητα περιβάλλεται από πευκοδάση και η θέα από τα δωμάτια είναι εκπληκτική...


ΔΙΑΜΟΝΗ
Αποτελείται από οκτώ (8) πολυτελείς σουίτες υψηλής αισθητικής, οι οποίες χωρίζονται σε small, junior, luxury και exclusive suites. Όλες παρέχουν τζάκι, ντους, κλιματισμό, ντουλάπα, τηλεόραση, ενώ κάποιες προσφέρουν και υπηρεσίες υδρομασάζ. Η πέτρα και η ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου αποκαλύπτουν την αίγλη και την κομψότητα του παλιού αρχοντικού, προσφέροντας άνετη και πολυτελή διαμονή. Όλη η διακόσμηση είναι ένας υπέροχος συνδυασμός κλασικής και μοντέρνας κομψότητας... Εκείνο όμως που καθιστά τα δωμάτια πολύ ξεχωριστά, αποτελεί ένα άνετο κρεβάτι με υψηλής ποιότητας στρώμα για ξεκούραστο ύπνο.

SO SPECIAL
Το κόστος της διαμονής περιλαμβάνει πλούσιο πρόγευμα και τα ξύλα για το τζάκι, ενώ στο ισόγειο λειτουργεί το εστιατόριο το οποίο είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο.

AT YOUR SERVICE
Το εστιατόριο προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες με πιάτα βασισμένα στην κυπριακή κουζίνα. Παραδοσιακά σπιτικά πιάτα, φτιαγμένα όλα με ντόπια υλικά από μικρές βιομηχανίες και περιβόλια της περιοχής. Το εστιατόριο της αυλής σκιάζει έναν μεγάλο πλάτανο που δεσπόζει στον χώρο. Τα χρώματα και οι μυρωδιές των βοτάνων της γύρω περιοχής σε συνδυασμό με τον καθαρό αέρα αποτελούν ιδανικά συστατικά χαλάρωσης. Το μενού του εστιατορίου είναι a la carte, ικανοποιώντας όλων των ειδών τις προτιμήσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

(22953334/ e-mail: info@aristotelioboutiquehotel.com) Χαράλαμπου Επαμεινώνδα 10, Πεδουλάς, Λευκωσία.
Website: www.aristotelioboutiquehotel.com
Facebook: Aristotelio Boutique Hotel
Instagram: aristotelio.boutiquehotel

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses Lofou Διακοπές βγαλμένες από παραμύθι!
Ένας ξενώνας υψηλής αισθητικής στην ορεινή Κύπρο, που σε ταξιδεύει στο παρελθόν, παρέχοντας όλες τις ανέσεις του σήμερα. Αυτό είναι το συγκρότημα κατοικιών Oinoessa, το οποίο βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Λόφου, προσφέροντας την ηρεμία και τη γαλήνη που προσφέρει ο παραδοσιακός τρόπος ζωής στην Κύπρο.

Οι 8 σουίτες που αποτελούν το συγκρότημα Oinoessa, κατασκευάστηκαν στα μέσα του 18ου αιώνα από τους παππούδες των ιδιοκτητών, και έχουν ανακαινιστεί με ιδιαίτερη φροντίδα από την οικογένεια και εξειδικευμένους τεχνίτες, διατηρώντας τα αρχικά τους χαρακτηριστικά και συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανάγκες ενός μοντέρνου ξενώνα. Τα πατώματα, οι πέτρινοι τοίχοι, οι οροφές και οι παραδοσιακές σκάλες έχουν ανακατασκευαστεί με τοπικά παραδοσιακά υλικά της περιοχής.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Οι σουίτες του Oinoessa είναι κομψά διακοσμημένες με ιδιαίτερο στυλ και έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις που χρειάζεται ένα ζευγάρι, μια οικογένεια ή μια παρέα για μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή.

Οι 7 από τις 8 σουίτες παρέχουν τη ζεστασιά του τζακιού στα σαλόνια τους και οι 4 από τις 8 σουίτες παρέχουν και τζακούζι. Οι γεμάτες δέντρα αυλές είναι ιδανικές για χαλάρωση, ενώ τα πολυτελή στρώματα εξασφαλίζουν ένα γεμάτο ξεκούραση ύπνο.
 

AT YOUR SERVICE
Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες, προσφέροντας τη δυνατότητα της αίσθησης στο σπίτι, μακριά από το σπίτι. Για πρωινό προσφέρεται ένα καλαθάκι με φρέσκα παραδοσιακά προϊόντα (οργανικά αυγά, χειροποίητα ψωμάκια, φρέσκες ντομάτες/αγγουράκια, παραδοσιακή καπνιστή λούντζα, χαλλούμι, μαρμελάδα, μέλι, ελαιόλαδο, καφές, τσάι βότανα). Ετσι, μπορεί κανείς να το φτιάξει με τον δικό του τρόπο, στον δικό του χρόνο και χώρο.

SO SPECIAL
Ο ξενώνας βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Λόφου (επαρχία Λεμεσού), σε μια όμορφη τοποθεσία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και στενά δρομάκια. Τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού και η ειδυλλιακή θέα από ορισμένα σημεία, σε φέρνουν πιο κοντά στο γνήσιο χαρακτήρα της κυπριακής υπαίθρου και προσφέρονται για αναζωογονητικές βόλτες και πανέμορφες φωτογραφίες. Η Λόφου είναι γνωστή για την οινοποιητική της παράδοση και καθώς οι κάτοικοι του χωριού συνήθιζαν να παράγουν το δικό τους κρασί στο σπίτι, ο ξενώνας ονομάστηκε Oinoessa, ως αναφορά στο χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής και της σχέσης της με το κρασί και τα προϊόντα του.

Tηλ: 99373371, 25899499
Website: www.oinoessa.com
Email: info@oinoessa.com
Kρατήσεις: frontdesk@oinoessa.com
Facebook: Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses Lofou
Instagram: oinoessaboutiquehouses

    

Petit Palais Platres Εδώ θα ζήσεις τις διακοπές που ονειρεύεσαι
Το ιστορικό ξενοδοχείο, από τον Ιούλιο του 2020, και μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση, επέστρεψε εντελώς ανανεωμένο, μοντέρνο και φιλόξενο, για να αποτελέσει ξανά έναν προορισμό αναφοράς σ’ ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο όπως είναι οι Πλάτρες. Εδώ θα απολαύσεις αναβαθμισμένη και υψηλών προδιαγραφών διαμονή, με υπηρεσίες και εξοπλισμό που κάθε επισκέπτης θα ήθελε να απολαμβάνει στο Τρόοδος, έναν προορισμό που παραμένει must για κάθε εποχή του χρόνου. H περιοχή εξάλλου, αποτελεί μια δροσερή απόδραση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην καταπράσινη καρδιά του νησιού και ένα χιονισμένο χειμερινό προορισμό με τέσσερις πίστες για σκι.

Σ' αυτό λοιπόν το ιστορικό κτίριο, που συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις μοντέρνες ανέσεις στο εσωτερικό των δωματίων, δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για τις διακοπές που ονειρεύεσαι...οποιαδήποτε εποχή του χρόνου κι αν επιθυμείς να το επισκεφθείς!  

ΔΙΑΜΟΝΗ 
Διαθέτει 34 υπέροχα δωμάτια, εκ των οποίων 4 μοντέρνες και άνετες σουίτες που προσφέρονται και για οικογενειακή διαμονή. Οι δύο King’s σουίτες διαθέτουν 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια και 1 σαλόνι, ενώ οι δύο Queen’s σουίτες διαθέτουν 1 υπνοδωμάτιο και 1 σαλόνι. Όλες οι σουίτες, πέρα από εξαιρετική άνεση, διαθέτουν και μπαλκόνια για να απολαμβάνεις τη μοναδική θέα του μαγευτικού τοπίου. Στα δωμάτια, επιπλέον, περιλαμβάνονται και 8 standard συνδεόμενα δωμάτια, τα οποία είναι κατάλληλα για οικογένειες, όπως επίσης και 1 ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενεί άτομο με αναπηρίες (AμεΑ).

AT YOUR SERVICE
Όλα τα δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις, όπως παροχές για καφέ/τσάι, κλιματισμό/ κεντρική θέρμανση, μπουρνούζια και παντόφλες μπάνιου, στεγνωτήρα μαλλιών, μίνι μπαρ, δωρεάν Wi-Fi κ.ά. Επιπλέον, το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικού ποδηλάτου, μεταφοράς από/προς τη χιονοδρομική πίστα Τρoόδους, οργανωμένων περιηγήσεων, πλυντηρίου/στεγνωτηρίου, ταξί & υπηρεσίας για μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπως και απασχόληση παιδιών, κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

SO SPECIAL
Το ξενοδοχείο προσφέρει προσεγμένες υπηρεσίες, όπως το THEA Relax Sauna & Steam Bath, το οποίο βρίσκεται στον όροφο Όλυμπος, είναι προσβάσιμο μόνο σε ενοίκους και περιλαμβάνει σάουνα και ατμόλουτρο, ιδανικά για να χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στους επισκέπτες του. Επιπλέον, διαθέτει το Rendezvous Restaurant & Garden, το οποίο σερβίρει πρωινό, με δυνατότητα live cooking, όπως επίσης και a la carte μενού, με εξαιρετικές επιλογές φαγητού, γλυκού και ροφήματος, καθημερινά για μεσημεριανό ή δείπνο (συστήνεται κράτηση). Όσο για το Savalas Bar, διαθέτει ποικιλία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών για όλη την οικογένεια, τοπικά και εισαγόμενα επώνυμα κρασιά, καθώς και διάφορα εξαιρετικά ροφήματα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο ξενοδοχείο διοργανώνονται αρκετά συχνά βραδιές με ζωντανή μουσική... 

Παναγίας Φανερωμένης 112, 4820, Πάνω Πλάτρες.
Πληρ.: 25 421 723 (κρατήσεις), 25 866 606 (εστιατόριο). 
Website: www.petitpalais.com.cy/ Email: info@petitpalais.com.cy. 

RedBlue Door, Traditional Listed Houses Ένα ησυχαστήριο, για ξεκούραση και χαλάρωση!
Ένα ησυχαστήριο, σε ένα αιωνόβιο διατηρητέο σπίτι στα Πάνω Λεύκαρα, που ανακαινίστηκε για να προσφέρει στους εραστές του αγροτουρισμού μια πολύ ξεχωριστή επιλογή διακοπών. Αυτό είναι το RedBlue Door, το οποίο θα βρεις «κρυμμένο» μέσα στα γραφικά, λιθόστρωτα δρομάκια του υπέροχου χωριού Πάνω Λεύκαρα. 

Το RedBlue Door έχει δημιουργήσει, με απόλυτο μεν σεβασμό προς την αρχιτεκτονική παράδοση, ένα μοντέρνο περιβάλλον, με πρωταγωνιστές την πέτρα και το ξύλο, με σκοπό να προσφέρει στιγμές γαλήνης, με τις μοναδικές ανέσεις που σου επιφυλάσσουν τα δύο ξεχωριστά καταλύματά του. 


ΔΙΑΜΟΝΗ 
Στα γραφικά Λεύκαρα, σ’ ένα από τα στενά σοκάκια του, δυο πόρτες πάνω σε κάτασπρους λιθόκτιστους τοίχους ανοίγουν σε δυο σπιτάκια. Η μια μπλε, απλή «χωριάτικη», η άλλη κόκκινη, «αστική», με στολίδια από σφυρήλατο σίδερο στα γυάλινα πλαίσιά της. Το RED Door και το Blue Door, τα οποία ενοικιάζονται ολόχρονα (μαζί ή και χωριστά)!

Το Red Door House μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα, μιας και διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο καθώς επίσης και 2 καναπέδες-κρεβάτια, τζάκι, μεγάλο Jacuzzi room με sofa bed και επιπλέον μπάνιο, και ιδιωτική πισίνα με υπέροχη επιπλωμένη βεράντα, με φουκού. Πέρα από τις σύγχρονες ανέσεις του ξεχωρίζει και για τη μοναδική του θέα!

Από την άλλη, το Blue Door, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα, στα δύο άνετα υπνοδωμάτια του, που ενώνονται και μοιράζονται ένα μπάνιο. Διαθέτει επίσης ένα επιπλέον μπάνιο, μεγάλο jaccuzi, τζάκι στο μεγάλο, άνετο σαλόνι, μεγάλη τραπεζαρία, όπως και παραδοσιακή "φουκού"!. 

AT YOUR SERVICE
Το χωριό φημίζεται για την ομορφιά, τα κεντήματα, τα λουκούμια και τη φιλοξενία του! Η γύρω περιοχή του RedBlue Door Traditional Listed Houses (απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την καρδιά του χωριού και από την επιβλητική εκκλησία του Τιμίου Σταυρού) είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως ψάρεμα, πεζοπορία και ποδηλασία. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Επιπλέον το χωριό διαθέτει πολλές επιλογές φαγητού και ποτού, όμορφα καταστήματα με παραδοσιακές και μοντέρνες πραμάτειες και φυσικά καφετέριες, όπως και το πασίγνωστο Cafe της "Μαρικκούς που τα Λεύκαρα"! 

SO SPECIAL 
Και οι δύο κατοικίες προσφέρουν μεγάλες, αισθησιακές μπανιέρες τζακούζι, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, και wi-fi σε όλους τους χώρους. Η μεν (το Red) οδηγεί σε μια deluxe διαμονή. Το υπερυψωμένο δωμάτιο με το jacuzzi προσφέρεται για πιο ιδιωτικές στιγμές. Ενώ η δεύτερη (το Blue) συστήνεται περισσότερο σε οικογένειες αφού τα υπνοδωμάτια επικοινωνούν μεταξύ τους, ενώ διαθέτει και πιο μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία. 

Τα RedBlue Door Houses είναι η κατάλληλη απόδραση, προσφέροντας εδώ και χρόνια υπέροχες στιγμές σε οικογένειες, μικρές και μεγάλες παρέες, και ζευγαράκια, ολόχρονα!

Ελάχιστη διαμονή 2 βράδια. 

(97 880770/ redbluedoorlefkara@gmail.com) Βασίλη Μιχαηλίδη, Πάνω Λεύκαρα, επ. Λάρνακας. 
FacebookRedBlue Door Traditional Listed Houses

 

Serenity Boutique House Η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης στο βουνό! 
Το Serenity Boutique House είναι ένα πανέμορφο τουριστικό κατάλυμα στο κέντρο του χωριού Βουνί της επαρχίας Λεμεσού. Ένα ιδιαίτερο κατάλυμα, αποτελούμενο από δύο πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή ταυτότητα του παλιού τριώροφου κτιρίου. 

ΔΙΑΜΟΝΗ 
Στον χώρο του Serenity Boutique House έχουν δημιουργηθεί 2 ξεχωριστά, πολυτελή διαμερίσματα, το Serenity Garden Suite και το Serenity Deluxe Queen Suite, τα οποία προορίζονται να σου εξασφαλίζουν μια ξεχωριστή αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας στους ενοίκους τους, όπως εξάλλου πρεσβεύει και η ονομασία του ξενώνα. Και τα δύο διαμερίσματα είναι επιπλωμένα σε ρουστίκ ύφος, που ταιριάζει με την παραδοσιακή πέτρα, με λιτές γραμμές και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, τα διαμερίσματα αυτά δημιουργούν ατμόσφαιρα θαλπωρής τόσο στα δωμάτια, όσο και στο μπαλκόνι και τη μεγάλη αυλή το σπιτιού.

AT YOUR SERVICE 
Το Serenity Garden Suite είναι ένα γοητευτικό δωμάτιο στο ισόγειο, περίπου 90m2, που μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα, διαθέτει αυλή, διπλό κρεβάτι king size και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ανάμεσά τους μηχανή εσπρέσο και ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη.

Το Serenity Deluxe Queen Suite είναι ένα διώροφο, άνετο διαμέρισμα, περίπου 130m2. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει ένα άνετο σαλόνι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και μια αξιολάτρευτη βεράντα για χαλάρωση. Στον 2ο όροφο βρίσκεται το jaccuzi και το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, με ονειρική θέα στο βουνό και τη θάλασσα στο βάθος.

Το Serenity Deluxe Queen Suite διαθέτει μηχανή εσπρέσο και ένα δωρεάν μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη. Σημείωσε ακόμα ότι και τα δύο διαμερίσματα μπορούν να μετατραπούν κατόπιν συνεννόησης σε μια τριώροφη κατοικία και να προσφερθεί για τέσσερα άτομα.  

SO SPECIAL 
To Serenity Boutique House βρίσκεται στο κέντρο του χωρίου και σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε καφενεία για καφέ και brunch, εστιατόρια που προσφέρουν επίσης διασκέδαση κι ένα μικρό supermarket. Αυτό προσφέρει επιπρόσθετη χαλάρωση αφού η χρήση αυτοκινήτου είναι αχρείαστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται πάρα πολλά οινοποιεία της γύρω περιοχής. Εξ ου και οι άνθρωποι του Serenity σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ζήσεις την εμπειρία της γευσιγνωσίας κρασιού δωρεάν, σε ένα από τα κορυφαία οινοποιεία της περιοχής, το Vlassides Winery. 

(99226600) Βασίλη Μιχαηλίδη 2, Βουνί, επ. Λεμεσού. 
Websitewww.serenitydeluxe.com 
Facebook: Serenity Boutique Houses
Instagram: serenityboutiquehouses

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close