Shopping , News

O απόλυτος προορισμός για γιορτινά δώρα και λιχουδιές

Στο τμήμα των MS FOOD κατέφθασε η μαγεία και η λάμψη μαζί με όλα τα Must Haves των φετινών Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2021

Τα Χριστούγεννα για φέτος έχουν αποκτήσει έναν ονειρεμένο προορισμό γεμάτο με το πνεύμα και τη μαγεία της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου. Η βάση των φετινών Χριστουγέννων είναι τα καταστήματα M&S, ο απόλυτος προορισμός για γιορτινά δώρα, που περιλαμβάνονται στην εορταστική σειρά προϊόντων των Marks & Spencer Food σε μια ευρεία γκάμα επιλογών με εντυπωσιακά δώρα και φυσικά τη μοναδική και ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα.

Τα καταστήματα Marks & Spencer υποδέχονται την πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου, προσφέροντας μια μοναδική σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει πεντανόστιμες και γιορτινές λιχουδιές.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει αρχίσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο στα καταστήματα Marks & Spencer και το πιστό κοινό της Κύπρου γεμάτο με ενθουσιασμό προετοιμάζει τις λίστες  του!  

Τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν ήδη καταφθάσει στα  καταστήματα Marks & Spencer!  Γι’ αυτό φροντίστε να προετοιμαστείτε για τις εορταστικές αγορές σας, καθώς οι φετινές επιλογές δώρων των Marks & Spencer αναμένεται να εξαντληθούν σε ταχύτητες ρεκόρ από τα ράφια. 

LET IT GLOW, LET IT GLOW, LET IT GLOW
Δεν είναι μόνο το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο φέτος που θα είναι φωτισμένο, αλλά και τα υπέροχα Light-Up Houses που περιέχουν λαχταριστά μπισκότα βουτύρου! Αυτά τα υπέροχα φωτιζόμενα τενεκεδένια κουτιά, φέτος έρχονται σε τρία χρώματα και είναι γεμάτα με τα καθιερωμένα μας σκωτσέζικα μπισκότα βουτύρου, τα οποία είναι το πιο ιδανικό και πρωτότυπο δώρο. Φυσικά όταν απολαύσετε όλα τα μπισκοτάκια, τα όμορφα κουτιά τους μπορούν να μετατραπούν στα πιο πρωτότυπα στολίδια για τον χώρο σας. Συλλέξτε και τα τρία και δημιουργήστε το δικό σας μικρό φωτιζόμενο χωριό. Στο ερώτημα τι ταιριάζει καλύτερα με τα μπισκοτάκια… η απάντηση είναι φυσικά ένα υπέροχο φλιτζάνι τσάι! Γι΄αυτό ρίξτε επίσης μια ματιά στα εκπληκτικά μας Luxury Tea Light-up Houses διαθέσιμα σε δύο χρωματισμούς.


CHOC-ING AROUND THE CHRISTMAS TREE… 
Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν την καλύτερη γκάμα από απολαυστικές και πρωτότυπες σοκολατένιες λιχουδιές, που θα απολαύσουν ακόμα και οι μικροί μας φίλοι!
Για τους λάτρεις του αγαπημένου μας Percy Pig προτείνουμε το υπέροχο περιστρεφόμενο μουσικό κουτί, το οποίο εκπέμπει μια γιορτινή μελωδία και προσφέρεται στην πιο μεγάλη συσκευασία που είχαμε ποτέ σε Percy sweets. 
Τα mini Snomballs κάνουν την εμφάνισή τους ξανά,  με λευκή βελγική σοκολάτα και σοκολάτα γαλακτός καλυμμένα με νιφάδες σοκολάτας.

THE CHRISTMAS SHOW STOPPER
Σας παρουσιάζουμε τα φετινά must have χριστουγεννιάτικα λικέρ -τα Light-Up Snow Globe! Τα ανάρπαστα και δημοφιλή λικέρ Snow Globe επιστρέφουν με δύο νέες ανεπανάληπτες γεύσεις, ολοκαίνουργιο σχεδιασμό και για πρώτη φορά με φύλλα από ασήμι. Απολαύστε το νέο λικέρ Spiced Sugar Plum Gin με λαμπερές βρώσιμες ασημένιες νιφάδες , αλλά και το best seller του περασμένου έτους, το Clementine Gin Liqueur, σε υπέροχα φωτιζόμενα μπουκάλια εμπνευσμένα από το δημοφιλές μπαλέτο «ο Καρυοθραύστης».

Η ολοκαίνουργια σειρά χριστουγεννιάτικων λιχουδιών των M&S είναι διαθέσιμη σ´όλα τα καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο.

Για online παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο επισκεφθείτε το www.symeonidesfashion.com   

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close