Shopping , News

Το νέο χριστουγεννιάτικο pop-up shop του Mall of Cyprus

Δώρα μαγευτικά για όλους τους μικρούς σας φίλους!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2021

Άνοιξε σήμερα το Χριστουγεννιάτικο pop-up shop του Worldwide Buddies στο Mall of Cyprus. Το Worldwide Buddies δημιουργεί παιδικά βιβλία και παιχνίδια, με σκοπό να ανακαλύψουν τα παιδιά τον πλούσιο μας κόσμο, να γνωρίσουν καινούριες κουλτούρες, να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα και να γίνουν πιο δεκτικοί.

Η συλλογή τους περιλαμβάνει πολύχρωμα βιβλία, διασκεδαστικά παιχνίδια, αξιολάτρευτα αρκουδάκια, μαγευτικά πακέτα δώρων και όχι μόνο.

Όλα είναι σχεδιασμένα για μπόλικο παιχνίδι, για να ενισχύσουν τη φαντασία των μικρών μας φίλων, και φυσικά, για να τους ενθαρρύνουν να κάνουν φιλαράκια απο όλες τις μεριές του πλανήτη! Μπορείτε να τους επισκεφτείτε και να ψωνίσετε ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα τα παιδάκια της ζωής σας μεταξύ τις 26 Νοεμβρίου - 23 Δεκεμβρίου, στο ισόγειο του Mall of Cyprus, δίπλα από το Starbucks.

Τα προϊόντα του Worldwide Buddies είναι διαθέσιμα στα αεροδρόμια της Κύπρου και της Ελλάδας και σε διάφορα πολυκαταστήματα στην Αμερική, όπως το Nordstrom. To τελευταίο τους βιβλίο, το "The Book of Cultures", είχε μαζέψει πάνω από $160,000 σε προπαραγγελίες μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter και είναι μέχρι σήμερα μέσα στα 10 πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία που έχουν περάσει από την πλατφόρμα. Επίσης, το βιβλίο αυτό έχει εκδοθεί και διατίθεται την Ασία μέσω της Penguin Random House.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους στο www.worldwidebuddies.com


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close