Shopping , News

Τα 5 αγαπημένα gadget μασάζ για το σπίτι, που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις!

Ο προσωπικός σου μασέρ, όπου και όποτε το χρειαστείς. Παράδοση σε Κύπρο και Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2021

Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο μασάζ για τα θεραπευτικά οφέλη που προσφέρει σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η ευεργετική του δράση είναι αποδεδειγμένη σε όλα τα ζωτικά συστήματα του οργανισμού, το λεμφικό, το μυϊκό, το κυκλοφορικό. Ωστόσο, δυστυχώς δεν μπορούμε να το απολαμβάνουμε όπου και όποτε το χρειαζόμαστε, είτε λόγω κόστους είτε λόγω χρόνου! 

Όλα αυτά όμως συνέβαιναν, προτού κάνουν την εμφάνισή τους τα πιο χρήσιμα gadget μασάζ. 

Oι συσκευές μασάζ, λοιπόν, είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα μετά τα επιδέξια χέρια του Massage Therapist ή ακόμα και του φυσιοθεραπευτή σας και την –ακριβή– τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο χώρο του! Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, μιας και το μασάζ χαλαρώνει και ξεκουράζει τα άκρα, τους ώμους και την πλάτη. 

Είναι όμως και το τέλειο δώρο για τους φίλους, τους συγγενείς και τον καθένα από μας! Γιορτές έρχονται άλλωστε!

Εξ ου λοιπόν κι εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 συσκευές που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη, προσφέροντάς σας τη χαλάρωση και ηρεμία που χρειάζεστε!

Αρκεί μόνο να αποταθείτε στην εταιρεία Naipo! Μία εταιρεία που με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των συσκευών μασάζ κι ευεξίας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πελατών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εάν ψάχνετε για ισχυρές κι αποτελεσματικές συσκευές μασάζ που θα χαλαρώσουν και θα ανακουφίσουν κάθε καταπονημένο μυ του σώματός σας προσφέροντας μία απαράμιλλη εμπειρία μασάζ, τότε είστε στο σωστό μέρος. 

Μία εμπειρία που αξίζει να ζεις!
Ο στόχος πίσω από τη δημιουργία της Naipo ήταν και είναι η κατασκευή οικονομικών, άνετων κι αξιόπιστων συσκευών μασάζ που όλοι μπορούν να έχουν στο σπίτι ή το γραφείο τους. Τί καλύτερο από το να μπορείτε να διώξετε την κούραση, το άγχος και το στρες ανά πάσα ώρα και στιγμή; Oι συσκευές Naipo προσφέρουν φροντίδα που θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με αυτή των επαγγελματιών μασέρ, αλλά με πολύ μικρότερο κόστος και μάλιστα διαθέσιμη στον προσωπικό σας χώρο. Σίγουρα, μία εμπειρία που αξίζει απόλυτα σε εσάς και το σώμα σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Naipo θα βρείτε μία γκάμα συσκευών μασάζ για τον αυχένα, τους ώμους, την πλάτη, τα πόδια και τη μέση. Ο εξαιρετικός εργονομικός σχεδιασμός όλων των προϊόντων Naipo βασίζεται στη βαθιά γνώση του ανθρώπινου μυϊκού συστήματος. Σε συνδυασμό με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, οι συσκευές μασάζ Naipo βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, επιδρούν ευεργετικά στο αγγειακό σύστημα και ανακουφίζουν από τον πόνο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας

Όλες οι συσκευές φέρουν το λογότυπο της εταιρείας, που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και την αντοχή τους. Επιπλέον, διαθέτουν πιστοποίηση CE και 2 χρόνια εγγύηση για παν ενδεχόμενο.

Παραγγείλτε εύκολα -μέσω της ιστοσελίδας, των κοινωνικών μας δικτύων ή τηλεφωνικά- και παραλάβετε γρήγορα... για να μυηθείτε στην απόλυτη εμπειρία μασάζ Naipo χωρίς χρονοτριβές.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ NAIPO

Μασάζ για όλο το σώμα - καρέκλες μασάζ
Απολαύστε μασάζ επαγγελματικής ποιότητας που θα σας χαλαρώσει και θα σας ανακουφίσει με μία σειρά από καινοτόμες συσκευές μασάζ που αγκαλιάζουν κάθε σπιθαμή του σώματός σας.

Συσκευές μασάζ αυχένα και πλάτης 
Ανακουφιστείτε από τον πόνο, τα πιασίματα και τη δυσκαμψία στον αυχένα, το λαιμό και την πλάτη που συχνά οφείλονται σε κακή στάση σώματος ή στο αυχενικό σύνδρομο. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε κι αφήστε τις συσκευές Naipo να κάνουν το θαύμα τους.

Συσκευές μασάζ ποδιών
Τα πόδια είναι αυτά που σηκώνουν όλο το βάρος του σώματός μας κάθε μέρα. Αξίζουν επομένως ξεχωριστή φροντίδα. Στη Naipo θα βρείτε συσκευές υψηλών προδιαγραφών που καταπραΰνουν τον πόνο στα κάτω άκρα, προσφέροντας ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό μασάζ στη φτέρνα, το πέλμα, την καμάρα και τα δάχτυλα του ποδιού.

Φορητές συσκευές για βαθύ μυϊκό μασάζ
Κρατηθείτε υγιείς κι ενεργοί κάθε μέρα, κάνοντας ένα τονωτικό μασάζ στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και στις διακοπές σας, με τη συλλογή από “πιστόλια μασάζ”. Οι φορητές αυτές συσκευές μασάζ ξεχωρίζουν για την ευελιξία, την ταχύτητα και τη δύναμή τους. Αποτελούν Νo1 επιλογή για επαγγελματίες αθλητές, φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους όσους αναζητούν ένα πρακτικό μηχάνημα για άμεση κι αποτελεσματική ανακούφιση από μυϊκούς πόνους. 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
www.naipostore.com
T. 25248994
Κατάστημα: Ελλάδος 118, 3041 Λεμεσός
Και στα καταστήματα Public

Facabook: Naipo Store
Instagramnaipostore

Ώρες Λειτουργίας:
Δευ, Τρ, Πέμ, Παρ: 10:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00
Τετ, Σάβ: 10:00 - 14:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close