News , Guide

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο σημερινό σκηνικό του καιρού (video)

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2021

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σήμερα αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
 
Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, oι περισσότερες βροχές αναμένονται απόψε και αύριο. 
 
Σημείωσε πως το χαμηλό βαρομετρικό που είχε επηρεάσει την Κύπρο έδωσε το 35% της κανονικής βροχής για τον Νοέμβριο. 
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, ενώ αναμένεται άνοδος το Σαββατοκύριακο. 
 
Όπως σημείωσε, η θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να αγγίξει τους 25 βαθμούς. 

 


 

 

Αναλυτικά ο καιρός:
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
 
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος.
 
Η θερμοκρασία δεν θα να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή, παραμένοντας κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close