Shopping , News

5 πράγματα που μπορείς να προσφέρεις αυτές τις γιορτές χωρίς (πολλά) χρήματα

Αυτές τις γιορτές χάρισε απλόχερα αγάπη!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2021

Οι γιορτές που πλησιάζουν μπορεί να αποδειχθούν μία ιδιαίτερα πολυέξοδη περίοδος. Κι αυτό γιατί αναζητάμε τα τέλεια δώρα, "φλερτάρουμε" με τα πιο ακριβά αξεσουάρ και ρούχα, ενδίδουμε σε όχι και τόσο καλά ζυγισμένες αγορές, ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα ακριβά μενού των εστιατορίων και να αφεθούμε στα χέρια των ειδικών σε πολυτελή spa.

Όμως, οι γιορτές δεν είναι μόνο έξοδα, αγορές και σπατάλες. Είναι, κυρίως, μια συναισθηματική κατάσταση, και τις απολαμβάνουμε ουσιαστικά, όταν κάνουμε και πράγματα ουσιαστικά! Οι γιορτές λοιπόν είναι και μέρες αγάπης και προσφοράς.

Εξ ου και τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων λέμε να προσφέρουμε και να δείξουμε την αγάπη μας φροντίζοντας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, χωρίς απαραίτητα να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα. Πώς θα γίνει αυτό; Αφού έτσι κι αλλιώς θα κάνεις αγορές για δώρα, θα επισκεφθείς φίλους και θα δεις τα βαφτιστήρια σου, μπορείς να συνδυάσεις όλα όσα θα αγοράσεις με πρωτοβουλίες που στηρίζουν στην πράξη όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, βρήκαμε 5 ιδέες για να προσφέρεις με εναλλακτικούς αλλά ίσως πιο όμορφους τρόπους.

Ξεκαθάρισε και δώρισε. Είναι μία καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματά σου και να δωρίσεις ρούχα, παπούτσια και χρηστικά αντικείμενα σε καλή κατάσταση που δεν χρησιμοποιείς πια. Φρόντισε να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά και περιποιημένα και χάρισέ τα σε ανθρώπους που τα έχουν πια περισσότερη ανάγκη από σένα.

Φτιάξε κουτιά με πράγματα πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που πραγματικά τα χρειάζονται. Αν κάθε φορά που ακούς για έναν συνάνθρωπό σου που δύσκολα τα βγάζει πέρα και αναρωτιέσαι πώς μπορείς να βοηθήσεις, σκέψου αυτό: φτιάξε μικρά κουτιά με, μπισκότα, φρούτα ή άλλα συσκευασμένα τρόφιμα και πρόσφερέ τα.

Αγόρασε μελομακάρονα για την οικογένεια, τους φίλους ή κάποιον που συμπαθείς πολύ. Εξάλλου, όλοι συμπαθούμε κάποιους ανθρώπους παραπάνω, χωρίς να κάνουμε απαραίτητα παρέα. Ένας καλός γείτονας, ένας βοηθητικός συνάδελφος, η κυρία που μας βοηθά στο σπίτι με τις δουλειές, είναι άνθρωποι που θέλουμε να ευχαριστήσουμε. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να προσφέρεις μελομακάρονα, μπισκότα, ένα κουτί σοκολατάκια, ένα χριστουγεννιάτικο κέικ ή άλλο γιορτινό γλυκό (όπως τα διάσημα panettone και stollen);

Σκέψου την οικογένειά σου. Αντί να αγοράσεις κάποιο δώρο, σκέψου πώς μπορείς να προσφέρεις διαφορετικά. Φτιάξε, για παράδειγμα, ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι με όλες τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και κάνε τους να νιώσουν ξεχωριστοί.

Πάρε όλα όσα θα χρειαστείς για τα πιο πάνω από την Lidl Κύπρου…. Πρόσεξε μόνο να είναι συσκευασίας Favorina. Κι αυτό γιατί και τις φετινές γιορτές η Lidl Κύπρου, χαρίζει απλόχερα αγάπη… με τον πιο όμορφο τρόπο! 

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά προσφέροντας! Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αγοράζοντας ένα προϊόν από τη μεγάλη γκάμα της Favorina, προσφέρεις και εσύ στην ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου βοηθώντας να λειτουργεί ένα ακόμη δωμάτιο στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα” αλλά και ενισχύοντας πλήρως το Επισιτιστικό Πρόγραμμα του Κέντρου έτσι ώστε οι ασθενείς να τρέφονται με τα καλύτερα και ποιοτικότερα γεύματα κατά την παραμονή τους στο κέντρο. 

Όσο για τα Favorina και το πώς θα τα αναγνωρίσεις εύκολα, αρκεί να δεις το κόκκινο σήμα του brand πάνω στις γιορτινές συσκευασίες (δες το στην παρακάτω συσκευασία), που περιλαμβάνουν από σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, καραμέλες, μπισκότα και παραδοσιακά μπισκότα με τζίντζερ, μέχρι πολυτελείς συσκευασίες δώρων, Gingerbread house kit και πολλά άλλα!

Προτού όμως φύγεις για ένα από τα καταστήματα Lidl Κύπρου, προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά στην πιο γιορτινή και νόστιμη online έκδοση.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close