Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η ηθοποιός Παντελίτσα Λοΐζου ζωντανεύει 25 χριστουγεννιάτικα παραμύθια

"Φωτεινή αντίστροφη μέτρηση" από τοΕργαστήρι Μουσικής Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2021

Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθουμε λίγο σαν παλιά. Ανυπομονούμε και με διαφορετικό τρόπο, μετράμε αντίστροφα. Χριστούγεννα για εμάς σημαίνει αγάπη, μαγική χρυσόσκονη και ανυπομονησία. 

Για αυτό το λόγο ξεκινάμε μια αλλιώτικη αντίστροφη μέτρηση με πολλή χρυσόσκονη και αγάπη διαβάζοντας ένα παραμύθι κάθε μέρα μέχρι να φτάσουν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα! Και φυσικά δεν θα λείπει το πολυαγαπημένο «Μόνος στο σπίτι» τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ο κύριος Σκρουτζ μια μέρα πριν από τα Χριστούγεννα!

Δυο διαδοχικές χρονιές χωρίς παραστάσεις, κάνουν τους εκπαιδευτικούς και τους ανθρώπους στο χώρο των θεαμάτων να θέλουν να προσφέρουν αλλιώς. 

Έτσι μια ιδέα της Μαρίας Χρυσοστόμου ντύνεται με την παρουσία της Παντελίτσας Λοΐζου για ένα μαγικό αποτέλεσμα. 

Η ηθοποιός Παντελίτσα Λοΐζου ζωντανεύει 25 χριστουγεννιάτικα παραμύθια στην Χριστουγεννιάτικη φωλιά της σχολής «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου». Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την 25η Δεκεμβρίου, κάθε μέρα θα κάνει συντροφιά σε όλους μας, μικρούς, μεγάλους, ενήλικες στις 19:00 το βράδυ με βίντεο που θα ανεβαίνει στο YouTube κανάλι της σχολής (https://www.youtube.com/channel/UCZ5RIpLszUA6zZhwYBqbQoA) .

Η αλλιώτικη αυτή αντίστροφη μέτρηση ανήκει στις δράσεις της σχολής «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου» για τα Χριστούγεννα και έχει ως στόχο να ρίξει την χρυσόσκονη για να δημιουργήσει την μαγεία που χρειαζόμαστε όλοι κι αυτά τα Χριστούγεννα. 

Το κάθε βίντεο θα περιλαμβάνει και ελληνικούς υπότιτλους.

Facebook: ErgastiriMariaChrysostomou
Instagram: ergastiri25
#ergastiri25
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close