Cine News , Κινηματογράφος

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της σειράς "Emily in Paris"

Η 2η σεζόν του Emily in Paris θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη 2η σεζόν του «Emily in Paris», του νέου κεφαλαίου της πολύ επιτυχημένης σειράς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Φαίνεται πως έρχονται νέες περιπέτειες για την πρωταγωνίστρια που δυσκολεύεται να ξεχάσει το τελευταίο -γεμάτο πάθος- βράδυ που πέρασε με τον γείτονά της Γκάμπριελ. Θα βρει το θάρρος να αποκαλύψει στην Κάμι, βλ. σύντροφος Γκάμπριελ, την αλήθεια;

Και σαν να μην υπάρχουν ήδη αρκετά μπερδέματα για την Emily, μια νέα ιστορία αγάπης έρχεται να ταράξει τα νερά, εν ονόματι Άλφι (Lucien Laviscount) εκ Λονδίνου ορμώμενος. Το αφεντικό της, η Σίλβι, την ωθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε δυνατότητα που έχει να της προσφέρει η γαλλική πρωτεύουσα λέγοντάς της: «Όσο είσαι εδώ ερωτεύσου. Κάνε λάθη. Θα βρίσκεσαι στο Παρίσι για έναν χρόνο. Κάν' το σωστά».

Η 2η σεζόν του Emily in Paris θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου. Δείτε το νέο trailer:

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν είδαμε τη νεαρή Αμερικανίδα Emily (Lily Collins), η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρεία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά. Βέβαια, σε όλο αυτό περιπλέκονται και τα προσωπικά-ερωτικά της με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και το απόλυτα ρομαντικό Παρίσι.

Πηγή: City 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close