Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σε αυτή τη νέα εντυπωσιακή έπαυλη θα διοργανώσεις τις πιο ονειρεμένες εκδηλώσεις

Η "Epavli Papadopoulou" στο χωριό Κόρνος είναι ιδανική για κάθε περίσταση

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2021

Έχεις φανταστεί πώς θα ήταν ο τέλειος γάμος για εσένα και η δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά, αλλά κανένας από τους χώρους που έχεις δει μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σου... δεν είναι υπερβολικό το να έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις από το χώρο που θα φιλοξενήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

Πλησιάζει ο καιρός που το αγγελούδι σου θα αποκτήσει και επίσημα το όνομά του, το οποίο θα το συντροφεύει και θα το χαρακτηρίζει για μια ζωή και είναι λογικό να θέλεις να τα διοργανώσεις όλα στην εντέλεια και να βρεις ένα χώρο που οι φίλοι και οι συγγενείς σου θα απολαύσουν στο έπακρο και θα θυμούνται για πάντα με ευχάριστα συναισθήματα, κάθε φορά που θα αναφέρονται στη βάφτιση του παιδιού…  

Θέλεις να διοργανώσεις μια άψογη δεξίωση για τους φίλους σου και είσαι αποφασισμένος να βρεις τον πλέον ιδανικό χώρο που θα καταπλήξει τους πάντες;

Θέλεις να κάνεις το πάρτι σύμφωνου συμβίωσης, που θα θυμούνται όλοι για πάντα;

Γι’ αυτές τις τέσσερις περιστάσεις και για πολλές πολλές ακόμη, δημιουργήθηκε ένας πανέμορφος χώρος, ο οποίος ξεπερνά κάθε προσδοκία και δεσμεύεται να προσφέρει τέλεια φιλοξενία σε κάθε σου ανάγκη και περίσταση.

Πρόκειται για την “Epavli Papadopoulou”, ένα από τα εντυπωσιακότερα σπίτια του νησιού μας που μπορεί να φιλοξενήσει τους επισκέπτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση τους στο χώρο.

Η εντυπωσιακή mansion με την infinity πισίνα και τους κρεμαστούς κήπους της βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου στον Κόρνο, μέσα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο με τα βουνά και το δάσος της περιοχής να προσφέρουν μια μοναδική θέα που θα μαγέψει κάθε επισκέπτη.

Η κεντρική τοποθεσία του Κόρνου δίνει στην “Epavli Papadopoulou” το επιπλέον προτέρημα, να βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου (Λεμεσός, Λευκωσία και Λάρνακα), ώστε να εξυπηρετεί κάθε επισκέπτη και καλεσμένο από όποια επαρχία και αν προέρχεται, ενώ η ευρύτερη γραφικότητα του χωριού προσδίδει άλλη αίσθηση στην εκθαμβωτική έπαυλη.

Φυσικά η “Epavli Papadopoulou” είναι φτιαγμένη με μια εντυπωσιακότατη αρχιτεκτονική που από μόνη της είναι ικανή για να φιλοξενήσει τα πιο υπερπολυτελή και υψηλής αισθητικής events.

Πέρα από εντυπωσιακές εκδηλώσεις, η “Epavli Papadopoulou” φιλοξενεί ακόμα Christmas parties, εταιρικά parties, καθώς επίσης και συναντήσεις, meetings, διαλέξεις κ.ά. στο Conference Area της.

Οι άνθρωποι της έπαυλης όμως δεν επαναπαύονται στη μοναδική ομορφιά του χώρου και ολοκληρώνουν ιδανικά τη μοναδική φιλοξενία που θα σου προσφερθεί εκεί, μέσα από την άριστη εξυπηρέτησή τους και τη ζεστή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει στο χώρο, ώστε να δείχνει αρχοντικός και elegant χωρίς όμως να είναι ψυχρός και απόμακρος, διατηρώντας τη ζεστασιά και τη φιλικότητα που νιώθεις ακόμα και στο ίδιο σου το σπίτι!
 
Οι άνθρωποι της “Epavli Papadopoulou” είναι στη διάθεσή σου και πρόθυμοι να ακούσουν τις προτάσεις και τις εισηγήσεις σου, ώστε να διοργανώσετε από κοινού την εκδήλωση των ονείρων σας με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Εννοείται πως θα σε βοηθήσουν να βρεις και το κατάλληλο menu φαγητού και ποτών, που θα απογειώσει την όλη εμπειρία που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου.

Αν λοιπόν ψάχνετε τον κατάλληλο χώρο για τη δεξίωση των ονείρων σας που να συνδυάζει ιδανικά έναν ασύγκριτης ομορφιάς χώρο με ευρύχωρο και εντυπωσιακό salon για δείπνο, τεράστια και απαράμιλλης ομορφιάς εξωτερική αυλή που συμπληρώνουν ιδανικά η  infinity πισίνα και η σαγηνευτική θέα της περιοχής, μαζί με άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία, αλλά και αρχοντική και συνάμα ζεστή ατμόσφαιρα, κάλεσε άμεσα στην “Epavli Papadopoulou” και τα υπόλοιπα άφησε τα στα χέρια τους…

(96 444 700) 1ης Μαΐου 15, Κόρνος, Λάρνακα.
FacebookEpavli Papadopoulou
Ιnstagramepavli_papadopoulou
www.epavlipapadopoulou.com
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close