Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα

Ελάτε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021

Τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου, και τι καλύτερο από το να ξεκινήσει αυτή η εορταστική περίοδος με τη φωταγώγηση του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λεμεσού, ύψους 12 μέτρων!

Επισκεφθείτε την πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!

Παράλληλα με την τελετή φωταγώγησης, που θα σημάνει την απαρχή των φετινών  εκδηλώσεων “Χριστούγεννα πάνω στη Θάλασσα”, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πληθώρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα, ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο τεχνών Aphi Creative Space, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 6 θα μεταδίδει ζωντανά την εορταστική ατμόσφαιρα από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. Τη φετινή επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου θα σηματοδοτήσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος θα εγκαινιάσει τη γιορτινή φωταγώγηση της Μαρίνας Λεμεσού στις 17:30, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία Diamantidou School of Music, Dance and Drama και ο GEON με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising, σε μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει εκδόσει το Υπουργείο Υγείας ενάντια στην πανδημία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close