Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Στο ονειρικό Forest House θα ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!

Από το "Forest House Moniatis" οι Πλάτρες απέχουν μόλις 5 λεπτά οδικώς

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2021

To “Forest House Moniati” που βρίσκεται, όπως δηλώνει άλλωστε και το όνομά του, στο χωριό Μονιάτη της επαρχίας Λεμεσού, περιτριγυρισμένο μόνο από δέντρα, έβαλε τα γιορτινά του και η χριστουγεννιάτικη εικόνα του όχι μόνο εντυπωσιάζει αλλά κάνει ταυτόχρονα την ατμόσφαιρα ζεστή και μαγική συνάμα.

Φαντάσου να απολαμβάνεις το κρασάκι σου ή μια ζεστή σοκολάτα δίπλα από το τζάκι και στην τηλεόραση να παίζει μια χριστουγεννιάτικη ταινία, όπως το “Home Alone” που φαίνεται στο βάθος σε μια από τις φωτογραφίες και όλα αυτά στη μέση ενός φυσικού τοπίου ενός απαράμιλλης ομορφιάς, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα…Το λες και χριστουγεννιάτικη μαγεία! 

Φυσικά θα συνδυάσεις τη διαμονή σου εκεί με μια αναζωογονητική πεζοπορία στα μονοπάτια της φύσης, εξερευνώντας παράλληλα και το δάσος της περιοχής, ενώ οι Πλάτρες απέχουν μόλις 5 λεπτά οδικώς… 

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είσαι αποφασισμένος να ζήσεις τις πιο χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κύπρο, το “Forest House Moniatis” αποτελεί ξεκάθαρα τον ιδανικό προορισμό!

Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 4 επισκέπτες, σε 2 δωμάτια με 2 διπλά κρεβάτια, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις για μία χαλαρωτική διαμονή! 

Κάνε την κράτησή σου στο “Forest House Moniatis” από εδώ


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close