Eating News , Εστιατόρια

Στο νέο sport bar της πόλης, αρχίζουν τα brunch

Στο μενού του θα βρεις 4 πεντανόστιμα πιάτα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2021

To BULL N’ GOLD είναι το νέο στολίδι της πόλης! Ένα εντυπωσιακό American style sports bar που πρόσφατα άνοιξε στην καρδιά της Λάρνακας.Βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδούς της Λάρνακας, στην οδό Στρατηγού Τιμάγια 23.

Πρόκειται για το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας αθλητικούς αγώνες και εκδηλώσεις - απολαμβάνοντας, την ίδια ώρα, γευστικές street food επιλογές που διεγείρουν τις αισθήσεις, εκλεκτές μπύρες, ποτά και ροφήματα, κάθε μέρα. 

Και όχι, δεν μένει μέχρι εκεί αλλά σου δίνει και μία ακόμα επιλογή. Να πας εκεί για brunch!

Στο μενού του θα βρεις 4 πεντανόστιμα πιάτα έτοιμα να τα καταβροχθίσετε, με διαφορετικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν τον κάθε ουρανίσκο. Οι λάτρεις του σολωμού θα απολαύσουν το Bagel Καπνιστού Σολομού με ελαφρύ lime cream cheese, ντομάτα, κάππαρη και κόκκινο κρεμμύδι. Το δεύτερο πιάτο προορίζεται για τους λάτρεις των Scrambled Eggs πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί, χαλούμι, ντοματίνια σβησμένα με ξύδι βαλσάμικο.

Για τις άλλες δύο σας επιλογές, δοκιμάστε τα απίθανα αφράτα Pancakes σερβιρισμένα με σοκολάτα φουντουκιού, διάφορα μούρα και παγωτό μαστίχας. Αν δεν είστε του γλυκού και θέλετε κάτι πιο υγιεινό, τότε το Αβοκάντο τοστ με φρυγανισμένο ψωμί ολικής αλέσεως, ρόδι, κολοκυθόσπορο, 2 αυγά ποσέ και νιφάδες κόκκινου πιπεριού θα σας ικανοποιήσει εντελώς.

Προσφέρεται καθημερινά μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και μπορείτε να το μοιραστείτε με την παρέα και την οικογένεια σας. Στην συνέχεια, συνοδεύσετε το ποτό σας με κυρίως πιάτα ή πιατέλες που τρώγονται και μοιράζονται εύκολα με φίλους.

(24 352235) Στρατηγού Τιμάγια 13, Λάρνακα. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close