Eating News , Εστιατόρια

6 διευθύνσεις για νόστιμα σάντουιτς στη Λευκωσία

Νόστιμες διευθύνσεις για λαχταριστά σάντουιτς

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021

Ζυμωτά ψωμάκια, εκλεκτά τυριά και εξαιρετικά αλλαντικά και μπόλικη δόση φαντασίας. Το σύμβολο του γρήγορου και πρόχειρου φαγητού έχει περάσει σε νέα εποχή στην κυπριακή πρωτεύουσας.

Για εκείνες τις ώρες, λοιπόν, που θέλεις ένα νόστιμο, ένα τεράστιο, ένα κυπριακό ή ένα γκουρμέ σάντουιτς, σου έχουμε τις καλύτερες διευθύνσεις στην πόλη.

Loukou bakery, confectionary & more
Στο γνωστό Loukou Donuts (77787007, 22260233) στην Τσερίου και στη Θεμιστοκλή Δέρβη, δεν θα πάθεις παραλήρημα μόνο από τα ακαταμάχητα donuts του, αλλά και από τα λαχταριστά του σάντουιτς σε διάφορα ψωμάκια. Ξεχωριστή ποικιλία από περισσότερα από σαράντα είδη σάντουιτς, καθημερινές gourmet απολαύσεις σε προσιτές τιμές για όλους.

Aphrodite Snacks
Αποτελεί πλέον παράδοση και υπάρχει για χρόνια στη Λευκωσία. Είναι ένα μικρό μαγαζί που ξέρει να κάνει τη δουλειά του καλά, αφού η Αφροδίτη φροντίζει πάντα να χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά. Αν δεν παραγγείλεις από νωρίς, τότε ίσως χρειαστεί να περιμένεις ώρα μέχρι να σου ετοιμάσουν την παραγγελία σου. Δοκίμασε οπωσδήποτε τo Turbo και μάλιστα διπλό με ρόστο, λούντζα, χαλλούμι και λουκάνικο σε τριάρα.
(22776480 & 22774132) Μετοχίου 34Δ, Λευκωσία. 

Cito Gourmet Express
Πρόκειται για ένα πολύ προχωρημένο delicatessen στην πρωτεύουσα, αφού έκανε τις deli γεύσεις φιλοσοφία του. Σερβίρει δημιουργικά, διεθνή σάντουιτς με deli προϊόντα και παράλληλα φτιάχνουν εντυπωσιακά platter, ολόφρεσκες σαλάτες, pot με διάφορα φρούτα, γιαούρτια και porridge, κρουασάν, διάφορα σνακ, καφέ και ροφήματα. Όσο δε για τα σάντουίτς του, αυτά φτιάχνονται φρέσκα καθημερινά, σε μεγάλη ποικιλία και σε διαφορετικά ψωμάκια! Επίλεξε ένα Triple Cheese Toastie ή ένα 
Prosciutto & mozzarella focaccia και θα μας θυμηθείς! 
(22591159) Θεμιστοκλή Δέρβη 48, Λευκωσία. 

MASA Sandwich and Coffee
To μικρό μεν μαγαζί που θα βρεις στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου, με τις πραγματικά μεγάλες απολαύσεις! Παραδοσιακά, δημιουργικά, υγιεινά, χορτοφαγικά, και κυρίως χορταστικά, σε διάφορα ψωμάκια και υψηλής ποιότητας υλικά. Με αβγό, με τόνο, με κοτόπουλο, λούντζα, χαλλούμι, πόλιμπιφ (Chopped ham) κ.ά. που μπορείς να συνδυάσεις όπως εσύ επιθυμείς ή να δοκιμάσεις μίαν από τις πολλές επιλογές που θα βρεις στο μενού! Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα Breakfast Sandwich, με αβγό, μπέικον και τυρί! Το μεσημέρι βάλε στα οπωσδήποτε Chicken Avocado Salad, ή το Overkill Sandwich (σε φρατζολάκι της προτίμησής σου!), με χαμ, λουκάνικο, μπέικον, τυρί, χαλλούμι, κραμπί και μαρούλι. Αν όμως, θέλεις κάτι ιδιαίτερο και πεντανόστιμο, θα προτείναμε να δοκιμάσεις το Imam Sandwich σε τριάρα το οποίο θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου με μελιτζάνα, τυρί φέτα, κόκκινο κρεμμύδι, μαϊντανό, ρίγανη και ντομάτα. Εναλλακτικά παράγγειλε το Kolokoui Sandwich (επίσης σε τριάρα), με κολοκυθάκια με αυγό, κόκκινο κρεμμύδι και δυόσμο! Σου έτρεξαν ήδη τα σάλια;
(22 251596) Tσερίου 24Γ, Λευκωσία. Παραγγελίες και μέσω Foody & Bolt! 

Λαϊκά Σάντουιτς
Το Λαϊκά Σάντουιτς είναι ένα μαγαζί όπου το σάντουιτς είναι ο κύριως πρωταγωνιστής. Ξέρεις ότι αν έχεις αυτό μπροστά σου, τίποτα δε μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σου! Θα το βρεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 39, έτοιμο να σε μυήσει στον κόσμο του (απόλυτα) παραδοσιακού σάντουιτς και όχι μόνο! Στο ανανεωμένο μενού του φιγουράρουν 27 διαφορετικά σάντουιτς, σε φραντολάκι, σε τριάρα, σε κτπριακή πίτα, σε ψωμί του τοστ, και σε τριγωνάκι! Αν πεινάς υπερβολικά, ένα χοιρινό turbo μόνο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Δοκίμασέ το! 
(22 765300) Θεμιστοκλή Δέρβη 39, Λευκωσία. 

Γιαπανάς
Το 1955, ο Γιώργος Γιαπανάς άρχισε να φτιάχνει sandwich, στην Ευαγόρου, εκεί όπου βρισκόταν παλιά το ΓΣΠ. Μετά την κατεδάφιση του σταδίου μετακόμισε στην κεντρική Λευκωσία, πάροδος Μακαρίου. Την επιχείρηση συνεχίζει η κόρη του Φλωρεντία με τον σύζυγό της. Σττην πολυσύχναστη κεντρική οδό Στασάνδρου λοιπόν θα γευτείς χορταστικά και οικονομικά σάντουιτς, με πρώτο και καλύτερο το σπέσιαλ.
(22672555) Στασάνδρου 2, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close