9 November 2021
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανοίγει απόψε το Limassol Beer Festival

Πίνουμε άφθονη μπίρα και απολαμβάνουμε τον αιώνιο έφηβο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2021

Το πολυαναμενόμενο MedFest - Limassol Beer Festival έρχεται στη Λεμεσό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ποταμό Γερμασόγειας, από τις 9 μέχρι τις 14 Νοεμβρίου για έξι συνεχόμενες ανεπανάληπτες βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες και απολαυστική μπύρα. Στην σκηνή οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Κότσιρας και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει το βράδυ της Τρίτης 9 Νοεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντινου κλείνει το απόγευμα η ώρα 17.00. Όσοι φίλοι θέλουν να παρευρεθούν απόψε, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και απο τις εισόδους του Φεστιβαλ. #MEDFEST2021 Limassol Beer Festival στον ποταμό Γερμασόγειας.

Είσοδος €8 και για παιδιά μέχρι 12 χρονών Δωρέαν.
Ωράριο: 19:00-23:30

Πάρε εισιτήριο από το soldoutticketbox.com

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ
1. Σε άτομα αλλά και προσωπικό που κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία εμβολιασμού
2. Σε άτομα που κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.
3. Σε άτομα ηλικίας κάτω των 12 ετών. Απαραιτήτως με την παρουσίαση ταυτότητας και με την συνοδεία γονέων!
4. Σε άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών. Απαραιτήτως με την παρουσίαση ταυτότητας και με την συνοδεία γονέων!
5. Σε πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποίαν προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
1. Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων κάθε βράδυ. Οι επισκέπτες προτρέπονται να αγοράζουν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά από το www.soldoutticketbox.com. Όσα εισιτήρια μείνουν διαθέσιμα, θα μπορούν οι επισκέπτες να τα προμηθευτούν από τις εισόδους του Φεστιβάλ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ! Όταν εξαντληθούν τα εισιτήρια, θα βγει σχετική ανακοινωση στην σελιδα μας στο Facebook.
2. Θα λειτουργήσουν όλες οι είσοδοι στις οποίες θα ελέγχονται τα πιο πάνω αναφερόμενα πιστοποιητικά. Σημειώνεται ότι σε συνεργασία με την Αστυνομία θα γίνετε επιτήρηση του εν λόγω ελέγχου από Αστυνομικούς και το προσωπικό ασφάλειας. Προτρέπονται οι επισκέπτες να έρθουν όσο πιο σύντομα μπορούν για αποφυγή συνωστισμού.
3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλα τα πρόσωπα (επισκέπτες/εργαζόμενους) κατά τη διακίνηση τους εντός του χώρου, με εξαίρεση όπου εφαρμόζεται στα σχετικά πρωτόκολλα (όταν ενεργά καταναλώνουν τρόφιμα ή ποτά).
4. Όλοι οι επισκέπτες του ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα είναι καθήμενοι σε τραπεζοκαθίσματα αφού παραλάβουν το φαγητό/ποτό τους. Ο μέγιστος αριθμός προσώπων ανά τραπέζι καθορίζεται στα 10 άτομα. Απαγορεύεται ο χορός.
5. Η χρήση της μάσκας επιβάλλεται κατά την προσέλευση σε ένα χώρο αναψυχής αλλά και κατά την όποια μετακίνηση τους εντός του χώρου αλλά και κατά την αποχώρηση του.
6. Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν μπύρα, αναψυκτικά και φαγητά από τα Περίπτερα και το Μπαρ πάντοτε με την χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων (1.5 – 2 μέτρα). Απαγορεύεται ρητώς η παραμονή μπροστά από τα Περίπτερα η τα Μπαρ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close