Wine Guide , Εστιατόρια

Στρώνουμε γιορτινό τραπέζι με τα καλύτερα κρασιά και ποτά

Στα“Wine More” θα βρεις τις καλύτερες επιλογές κρασιών για τις μέρες των Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2021

Τα Χριστούγεννα όλο και πλησιάζουν και όσο περνούν οι μέρες η διάθεσή μας ανεβαίνει όλο και περισσότερο και το μυαλό μας ταξιδεύει σε μεγάλα γιορτινά τραπέζια, γεμάτα με αγαπημένα πρόσωπα, υπέροχες μυρωδιές, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές και φυσικά άφθονο κρασί και ποτό. 

Αν λοιπόν φέτος είσαι αποφασισμένος να διοργανώσεις το απόλυτο εορταστικό τραπέζι που οι φίλοι και οι συγγενείς σου θα το μνημονεύουν για χρόνια, δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα στην τύχη και οφείλεις να επιλέξεις τα πιο εκλεκτά κρασιά και ποτά που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες και θα απογειώσουν το κέφι του εορταστικού τραπεζιού. 

Δε γνωρίζεις από κρασιά; Απευθύνσου στους ειδικούς! 
Μα δεν ξέρω καν ποια κρασιά θεωρούνται εκλεκτά ή ποια είναι τα κατάλληλα για την περίσταση και για τα φαγητά που θα ετοιμάσω, πιθανώς να αναρωτιέσαι κάπως ανήσυχα και αγχωμένα… 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι ή να απογοητεύεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό ότι δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλοι όλα. Τι κάνουμε λοιπόν όταν δεν γνωρίζουμε αρκετά κάποια πράγματα και χρειαζόμαστε βοήθεια; Απευθυνόμαστε στους ειδικούς… 

Οι πλέον ειδικοί στο θέμα κρασί στην Κύπρο είναι οι κάβες “Wine & More” που θα βρεις σε διάφορα σημεία ανά την Κύπρο. Σε κάθε μια από αυτές θα βρεις και έναν έμπειρο σομελιέ που θα σου προτείνει ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. 

Αυτή άλλωστε ήταν και η φιλοσοφία του εμπνευστή και δημιουργού των “Wine & More”, Christophe Chaillou, ο οποίος γνωρίζει το θέμα κρασί… καλύτερα και από την παλάμη του και θεώρησε σημαντικό να μοιραστεί τις γνώσεις του με όλες εμάς και να μας μυήσει στο μαγικό κόσμο του καλού κρασιού. 

Πάνω από 1.500 ετικέτες κρασιών…
Στις κάβες “Wine & More” θα βρεις πάνω από 1.500 ετικέτες κρασιών, επομένως ξέρεις από πριν ότι θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς! Οι ετικέτες προέρχονται ως επί των πλείστων από τη χώρα του κρασιού τη Γαλλία, αλλά εκεί θα βρεις εκλεκτές ετικέτες κρασιών και από άλλες χώρες με αξιόλογη ποιότητα κρασιών όπως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Χιλή και άλλες πολλές. 

Εκτός από κρασί, στα “Wine & More”, θα βρεις εκλεκτές ετικέτες κονιάκ, αρμανιάκ, μπράντυ κ.ά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα του εύρους και της ποιότητας των ποτών που διαθέτουν είναι μεταξύ άλλων η διάσημη σαμπάνια Drappier, η οποία ήταν η αγαπημένη του Γάλλου στρατηγού και πολιτικού Σαρλ Ντε Γκαλ, τα κονιάκ Maxime Trijol, τα Grand Cru Wines και τα Classe Wines.  

Εκτός από το κρασί και τα λοιπά αλκοολούχα ποτά, στις κάβες “Wine & More” θα βρεις και όλα τα παρελκόμενα όπως παραδοσιακά γαλλικά προϊόντα και γλυκά, διάφορα σχετικά αξεσουάρ, είδη δώρων κ.ά. που μπορούν να κάνουν το γιορτινό σου τραπέζι ακόμα πιο premium και ιδιαίτερο. 

Βρες τις καλύτερες επιλογές δώρων για τις μέρες των Χριστουγέννων
Ο εορταστικός οίνος λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι των γιορτών, όπως αντίστοιχα και τα δώρα! Γι’ αυτό με τη βοήθεια των wine expert του Wine & More μπορείς να ετοιμάσεις καλαθάκια με κρασί φτιαγμένα με τη σφραγίδα της ομάδας του μαγαζιού, τα οποία θα αποτελέσουν ένα πραγματικά μοναδικό δώρο με χαρακτήρα!

Πιο κάτω μάλιστα σού παρουσιάζουμε 4 απίθανα καλάθια, με κρασιά και άλλες λιχουδιές, που συνδυάζονται τέλεια με τα εορταστικά πιάτα, ικανοποιούν όλες τις γευστικές απαιτήσεις και τα πορτοφόλια.

Τα φετινά μας εορταστικά τραπέζια λοιπόν θα μείνουν στην ιστορία… αρκεί να απευθυνθείς στις κάβες “Wine & More”. 

INFO:
(25732007) Σπύρου Κυπριανού 17, 4043 Λεμεσός.
(26100555) Αγίου Θεοδώρου 5, 8047 Πάφος.
(22730138) Προδρόμου 49Γ, Έγκωμη, 1090 Λευκωσία.
https://frenchdepotshop.com.cy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close