Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 σημαντικά βραβεία για τη Μαρίνα Λεμεσού

Σημαντικές διακρίσεις για τη Μαρίνα Λεμεσού στα Cyprus Construction Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2021

Με πολλές και σημαντικές διακρίσεις ξεχώρισε η Μαρίνα Λεμεσού στα Cyprus Construction Awards 2021, στόχος των οποίων είναι τόσο η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και τεχνικών καινοτομιών, όσο και  η επιβράβευση των σημαντικότερων έργων στον κατασκευαστικό τομέα, την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό. Στη λαμπρή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021, η Μαρίνα Λεμεσού απέσπασε 3 σημαντικά βραβεία ως αναγνώριση των κορυφαίων επιτευγμάτων της, επιβραβεύοντας την αριστεία και την καινοτομία σε ό,τι αφορά τη μηχανική, κατασκευή, αρχιτεκτονική και σχεδιαστική εφευρετικότητά της.

Ως έργο υψηλού κύρους στον τομέα των ακινήτων, η Μαρίνα Λεμεσού επιβραβεύθηκε με την τιμητική διάκριση «Silver» στην κατηγορία «Best Residential Apartment Block/Building» για το μεγαλεπήβολο και πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο Castle Residences, την τιμητική διάκριση «Silver» στην κατηγορία «Best F&B Premises» για την υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία που προσφέρουν οι χώροι εστίασής της και φυσικά την τιμητική διάκριση «Gold» στην κατηγορία «Coastal and Marine Structures» για το έργο της Μαρίνας Λεμεσού στο σύνολό του. Διακρίσεις που επιβραβεύουν την πρώτη superyacht μαρίνα του νησιού για τις οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις της, τις δομές ψυχαγωγίας και πολιτισμού, τις απαράμιλλες υπηρεσίες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις της.

Η ολοκλήρωση του συγκροτήματος Castle Residences, των μοναδικών ακινήτων που είναι κυριολεκτικά κτισμένα πάνω στη θάλασσα, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της αναπτυξιακής φάσης ενός εκ των πιο αξιόλογων αναπτυξιακών έργων του νησιού. Η βράβευση του Castle Residences με τη διάκριση «Silver» στην κατηγορία «Best Residential Apartment Block/Building», αναδεικνύει τον βαθμό αρχιτεκτονικής και σχεδιαστικής καινοτομίας που χαρακτηρίζει το οικιστικό συγκρότημα-ορόσημο της Μαρίνας. Τα πολυτελή διαμερίσματα του Castle Residences περιβάλλονται από θάλασσα και διαθέτουν απρόσκοπτη πανοραμική θέα προς τη μαρίνα, την πόλη της Λεμεσού και τη Μεσόγειο ενώ η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένα είναι δυνατή μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας. Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί το μοναδικό αναπτυξιακό έργο στην Κύπρο που προσφέρει «ζωή πάνω στη θάλασσα» σε ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα και επαύλεις. 

Η τιμητική διάκριση «Silver» στην κατηγορία «Best F&B Premises» αποτελεί απτή απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης που παρέχουν τα εστιατόρια, lounge bar και καφέ της μαρίνας και μαρτυρεί τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνει ο κάθε επισκέπτης, αφού μπορεί να ικανοποιήσει όλες του τις ανάγκες σε θέμα εστίασης με θέα τη μαρίνα και το ατέρμονο γαλάζιο της Μεσογείου. 

Το βραβείο «Gold» στην κατηγορία «Coastal and Marine Structures» αναγνωρίζει περαιτέρω την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών και υπερσύγχρονης τεχνολογίας στα πλαίσια της λειτουργίας της μαρίνας, είτε πρόκειται για βελτιωμένα επίπεδα υπηρεσιών, είτε για αυστηρούς κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας, είτε για αυξημένες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες για τον μετριασμό των περιβαλλοντικών και θαλάσσιων επιπτώσεων. Το βραβείο φανερώνει επίσης το εύρος των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ανέσεων που προσφέρονται στη Μαρίνα Λεμεσού, τις προηγμένες εγκαταστάσεις αναψυχής και χώρους εστίασης που διαθέτει, καθώς και τις προηγμένες εγκαταστάσεις ελλιμενισμού που αναμένονται από μια υπερσύγχρονη superyacht μαρίνα.

Αξιοσημείωτες είναι και οι διακρίσεις «Blue Flag» και «5 Gold Anchor Platinum» που πέτυχε η Μαρίνα Λεμεσού για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της και των απαράμιλλων εγκαταστάσεών της. Η εμβληματικότητα του Έργου έχει κερδίσει το αμέριστο ενδιαφέρον τόσο των κατοίκων της, όσο και των επισκεπτών της, εδραιώνοντας την εικόνα του ως ένας περιζήτητος και υπερσύγχρονος προορισμός που ενισχύει την τουριστική ομορφιά της περιοχής και της Κύπρου στο εξωτερικό. Αξιοσημείωτη είναι και η γενικότερη συμβολή της μαρίνας στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης της Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close