Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

Ένα άδειο κατάστημα στο κέντρο, έγινε χώρος για τους λάτρεις της τέχνης

Stand in Line - Art Space: Επίσημα εγκαίνια μεομαδικήέκθεση έργων Ελλαδιτών και Κυπρίων καλλιτεχνών

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2021

Η Stand in Line – Art Space ανακοινώνει  τα επίσημα εγκαίνια της νέας γκαλερί στη Λευκωσία με παρουσίαση ομαδικής έκθεσης έργων Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Η νέα αίθουσα τέχνης Stand in Line – Art Space, στηρίζεται στην αγάπη και το πάθος που έχουν για την τέχνη οι δημιουργοί της. Φιλοδοξία τους είναι η παρουσίαση και προώθηση στο φιλότεχνο κοινό της Κύπρου έργων τέχνης τόσο από καταξιωμένους όσο και ανερχόμενους Ελλαδίτες και Κύπριους καλλιτέχνες και η παροχή δυνατότητας να αποκτήσουν αξιόλογα έργα της αρεσκείας του.

Επίσης η Stand in Line – Art Space στηρίζει το έργο ανερχόμενων, Κυπρίων και Ελλαδιτών εικαστικών με σκοπό να τους προωθήσει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί η γκαλερί, έργα των οποίων θα βρείτε στο χώρο της, είναι οι: Βασίλης Πέρρος, Μαρία Γιαννακάκη, Σταύρος Αντωνόπουλος, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Αχιλλέας Πιστώνης, Βασίλεια Αναξαγόρα, Βασίλης Σελιμάς, Πρόδρομος Χαραλαμπίδης, Κική Κολυμπάρη, Λίλα Μπελιβανάκη, Κώστας Λάβδας, Διονύσης Παππάς, Γωγώ Ιερομονάχου, Άγγελος Μεργες, Βιβή Παπαδημητρίου, Νίκος Σίσκος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Μαρία Χάκα, Χριστίνα Μήτρεντσε καθώς και άλλοι καταξιωμένοι Κύπριοι και Ελλαδίτες δημιουργοί.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close