News , Guide

Τα παλιά σου βιβλία μπορούν... να σώσουν αδέσποτα ζώα!

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το χώρο και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2021

Ο φιλοζωικός οργανισμός P.A.W.S. καλεί όλους εμάς να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο σημαντικότατο έργο του, δωρίζοντας βιβλία που δεν χρειαζόμαστε πλέον. Αν λοιπόν έχεις βιβλία, οποιουδήποτε είδους και περιεχομένου (εκτός από σχολικά και εγκυκλοπαίδειες) που βρίσκονται παρατημένα σε κάποια γωνία του σπιτιού, δώρισε τα για καλό σκοπό στον οργανισμό P.A.W.S. και ενίσχυσε τις φιλοζωικές τους δράσεις.

Όσα βιβλία συγκεντρωθούν θα πωληθούν προς οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το χώρο και την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99769011.

Λίγα λόγια για το P.A.W.S. και τη δράση του
O φιλοζωικός σύνδεσμος Protecting Animals Without Shelter (P.A.W.S.) ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 2012.

Πρωταρχικός του στόχος είναι η εδραίωση της φιλοζωίας στην Κύπρο, μέσα από δράσεις για την υποστήριξη και προώθηση των δικαιωμάτων των ζώων, της εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας, της εξάλειψης του φαινομένου της κακοποίησης και της εγκατάλειψης, καθώς και της επιμόρφωσης σε ομάδες παιδιών, νέων και ενηλίκων.

Ο P.A.W.S. δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και ενισχύεται οικονομικά από εισφορές και έσοδα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Για να πετύχει τους στόχους του, ο σύνδεσμος με τους εθελοντές του εμπλέκονται σε μια σειρά από δραστηριότητες προς όλες τις δυνατές κατευθύνσεις. Συγκεκριμένα:
• Φροντίζει αδέσποτα και περιθάλπει τραυματισμένα/άρρωστα ζώα και τα προετοιμάζει κατάλληλα, ώστε να μπορούν να υιοθετηθούν μόνιμα από οικογένειες που θέλουν να αποκτήσουν κατοικίδιο.
• Προσφέρει επιχορηγημένες τιμές από κτηνιάτρους για την τοποθέτηση μικροτσίπ και για στειρώσεις.
• Ενημερώνει τους πολίτες και τους καθοδηγεί προς την αντιμετώπιση περιστατικών κακοποίησης και εγκατάλειψης και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές προς επίλυση των προβλημάτων.
• Πραγματοποιεί επιμορφωτικές συναντήσεις για τα δικαιώματα των ζώων, για τη σημασία του μικροτσίπ και των στειρώσεων στον αγώνα κατά του φαινομένου των αδέσποτων ζώων.
• Συνεργάζεται με άλλους φιλοζωικούς συνδέσμους για ενδυνάμωση της κοινής δράσης για τα δικαιώματα των ζώων στην Κύπρο.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close