Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα «κρυμμένο» διαμαντάκι για αυθεντικό ασιατικό, είναι η νέα άφιξη της πόλης

Εσύ ακόμα να ανακαλύψεις τη «φωλιά» του αυθεντικού Asian fusion, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2021

Το Nomiya Asian Bar, είναι το νέο «κρυμμένο» διαμαντάκι του αυθεντικού Asian food. Βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα επί της οδού Κέννεντυ. Πρόκειται για ένα minimal, γουστόζικο Asian bar, στο οποίο συναντά κανείς τις εκλεκτές γεύσεις και μυρωδιές της ασιατικής κουζίνας «παντρεμένες» με τις έντονες γεύσεις από τη Λατινική Αμερική!

Όταν το επισκεφθείς ή εναλλακτικά αν παραγγείλεις τα πιάτα του να έρθουν στο χώρο σου, πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τις 8 απίθανες γεύσεις των «sushi burittos», που είναι ουσιαστικά τα κλασικά ασιατικά rolls «πειραγμένα» όμως με γεύσεις και υλικά από τη Λατινική Αμερική. Μιλάμε για τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό, ικανό να κάνει τους γευστικούς σου κάλυκες να εκστασιαστούν!

Ακόμη, εκεί θα βρεις αυθεντική ασιατική street food κουζίνα με διάφορες λαχταριστές επιλογές όπως «Nomiya dumplings», «Korean fried chicken», «Fresh summer rolls» κ.ά. ενώ αν είσαι φαν της σαλάτας αυτό είναι το μαγαζί σου, καθώς σίγουρα θα λατρέψεις τις πολύ ιδιαίτερες και πεντανόστιμες σαλάτες του.

Εάν λοιπόν σήμερα έψαχνες να βρεις και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αυτή την ιδιαίτερη γεύση που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου και την έκπληξη σου από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μπουκιά, τότε έφυγες για το “Nomiya Asian Bar”.

(22 055099) Λ. Τζον Κέννεντυ 46, Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close