Shopping , News

Eσύ επισκέφθηκες το νέο κατάστημα της Ανδρέας Χαραλάμπους στη Λευκωσία;

Μη χάσεις το μεγάλο Grand Opening και τις μοναδικές προσφορές σε πλυντήρια, ψυγεία, τηλεοράσεις, barbeque και χιλιάδες άλλες οικιακές συσκευές που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς, για να το γιορτάσουμε!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2021

Στην πιο εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας άνοιξε πρόσφατα το νέο υπερσύγχρονο μας κατάστημα, το οποίο εκτός του ότι στεγάζει τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών στην Κύπρο, το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σου για να εξυπηρετήσει κάθε σου ανάγκη. Άλλωστε, αν κάτι μας καθιέρωσε τα τελευταία 40 χρόνια, είναι η σχέση που χτίζουμε με όσους μας εμπιστεύονται. 

Η εμπιστοσύνη σε μια σχέση, είναι ο θεμέλιος λίθος για την επιτυχία της. Σε αυτό ακριβώς το σκεπτικό βασίζεται η φιλοσοφία της εταιρείας μας, που από τότε που ξεκινήσαμε, δημιουργούμε μια διαχρονική σχέση με τον κόσμο που μας επιλέγει. 

Γι΄αυτό και οι άνθρωποι που αποτελούν το ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πολύ περισσότερα από απλοί σύμβουλοι πωλήσεων. Είναι σημαντικά μέλη της μεγάλης οικογένειας μας. Πιστοί στο πνεύμα που μας καθιέρωσε όλα αυτά τα χρόνια, υποδέχονται καθημερινά τον κόσμο στην αλυσίδα καταστημάτων μας σε όλη την Κύπρο. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του, τον βοηθούν να εξοπλίσει τον χώρο του με ό,τι πιο νέο, σύγχρονο και καινοτόμο κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά.

Ανδρέας Χαραλάμπους: Η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη αλυσίδα για οικιακές ηλεκτρικές συσκευές
Το ότι σήμερα θεωρούμαστε ως μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στον τόπο μας, με καταστήματα που καλύπτουν πάνω από το 90% της ελεύθερης κυπριακής αγοράς, δεν είναι αποτέλεσμα απλώς έρευνας και σκληρής δουλειάς, αλλά οφείλεται πρωτίστως στον κόσμο που μας εμπιστεύεται, ακριβώς επειδή ξέρει ότι θα τον καθοδηγήσουμε με γνώμονα την ποιότητα και τις ανάγκες του. Παράλληλα, διασφαλίζουμε πως τα λεφτά που θα επενδύσει, θα έχουν αξία και αντίκρισμα εις βάθος χρόνου, πάντα στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του. 

Νέο κατάστημα Ανδρέας Χαραλάμπους στον Στρόβολο
Αποφασίσαμε λοιπόν πως ήταν καιρός το νέο μας κατάστημα στη Λευκωσία να βρίσκεται στο πιο εμπορικό σημείο της και συγκεκριμένα στην οδό Καλαμών 4, στα σύνορα Στροβόλου- Λατσιών, απέναντι από το Super Home Center. Παρόλο που βρίσκεται σε μια τόσο πολυσύχναστη περιοχή, μεριμνήσαμε ώστε κανένας πελάτης μας να μην ταλαιπωρηθεί στιγμή και επενδύσαμε σ’ έναν τεράστιο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι στις μέρες μας να επισκεφτείς ένα κατάστημα χωρίς να έχεις να αντιμετωπίσεις τον “πονοκέφαλο” που ονομάζεται “πάρκινγκ στη Λευκωσία”, καθώς συνήθως δύο τινά μπορούν να ισχύουν: είτε δε θα βρίσκεις διαθέσιμο χώρο ούτε για δείγμα, είτε θα κληθείς να τον χρυσοπληρώσεις για ένα δίωρο. Στην προκειμένη, όχι μόνο θα σταθμεύσεις το αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, αλλά θα το πράξεις και ακριβώς έξω από το κατάστημα. 

Εντός, θα αντικρίσεις έναν εξαιρετικά ευρύχωρο χώρο πέραν των 2500 τετραγωνικών μέτρων, ειδικά διαρρυθμισμένο ώστε οι βασικοί πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τις υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, να έχουν ακριβώς τη θέση που τους αρμόζει. Έτσι μπορεί ο κάθε επισκέπτης να τις εξερευνήσει και να ανακαλύψει αυτό που αναζητά, πάντα με τη συμβολή και καθοδήγηση του πρόθυμου προσωπικού μας. 

Μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις από τις 4 μέχρι τις 7 Νοεμβρίου στο νέο μας κατάστημα! 
Μάλιστα, από τις 4 μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, ετοιμάσαμε για εσάς τις πιο super προσφορές για να σας υποδεχτούμε στο νέο μας κατάστημα, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Εκτός από τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν, ο φημισμένος chef του “Serial Griller”, του hot spot της Λευκωσίας με τα πιο χορταστικά burger, είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά του, υποσχόμενος να δώσει έξυπνα tips του για το πώς θα έχεις το πιο νόστιμο γευστικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ψησταριά γκαζιού. Εννοείται πως ούτε οι μικροί μας φίλοι θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς στο πλαίσιο του grand opening έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από δραστηριότητες για παιδιά, μεταξύ αυτών θα υπάρχουν φουσκωτά για ατελείωτο παιχνίδι, ενώ θα μπορούν να αισθανθούν για λίγο μικροί Πικάσο, ζωγραφίζοντας! 

Μια μικρή γιορτή για όλους εσάς, όχι μόνο για να σας συστήσουμε το νέο μας κατάστημα, αλλά για να μυήσουμε τους νεότερους στη φιλοσοφία μας και συνάμα να ευχαριστήσουμε όσους είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως κι εμείς σ΄αυτούς. Μια σχέση που εκτιμάμε και σεβόμαστε πάνω απ’ όλα, γι΄αυτό και δε σταματάμε να επενδύουμε σε αυτήν, ακριβώς γιατί αναγνωρίζουμε πόσο πολύτιμη είναι! 

*Σημείωσε ότι από τις 6 Νοεμβρίου το κατάστημά μας θα έχει πιο ευέλικτο ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Σάββατο, από τις 08:30 μέχρι τις 19:00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close