Eating News , Εστιατόρια

Αυτά είναι τα δύο νέα brunch spot του νησιού

Ετοιμάσου για μεγάλες απολαύσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021

Αυτοί που αναρωτιούνται γιατί έγινε μόδα το brunch, και όλα τα στέκια το προσθέτουν στο μενού τους, μάλλον είναι γιατί δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα στα καλύτερά του, στους δύο νέους χώρους που λειτούργησαν στην Πάφο! 

The Commissary
Μπορεί το brunch να μην υπήρχε στο χωριό μας, αλλά υπάρχει τώρα και αυτό μας κάνει τρισευτυχισμένους. Γι’ αυτό και εμείς δεν σταματάμε να το αναζητάμε και φυσικά να το απολαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία. Ψάχνοντας λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μία νέα επιλογή! Ένα νέο spot που έκανε την εμφάνισή του στην Πάφο, σε ένα χώρο όπου θα βρεις όλους τους γευστικούς συνδυασμούς για να οργανώσεις το τέλειο brunch για εσένα και την παρέα σου. Ο λόγος για το The Commissary, που διαθέτει ένα καλαίσθητο, φωτεινό εσωτερικό χώρο, με μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά και τραπεζάκια στην αυλή, ξέρει από καλό καφέ, φρέσκα  αλλά και από καλιφορνέζικες γεύσεις! Το νέο σποτ της Πάφου σού ετοιμάζει ένα μενού γεμάτο με καλιφορνέζικες γεύσεις, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τα εποχικά υλικά, την υγιεινή διατροφή και τον πολύ καλό καφέ (που αγαπά ιδιαίτερα!). Φρέσκους χυμούς, super food smoothies και δροσιστική λεμονάδα, τα οποία θα συνοδεύσεις με κρουασάν, ποικιλία αρτοσκευασμάτων και brunch τα σαββατοκύριακα.
(26220044) Λεωφ. Γεωρ. Γρίβα Διγενή 38, Πάφος. Σ-Κ 10.00-16.00. 

Vitro Osteria
Το Vitro Osteria στο κέντρο της Πάφου είναι η νέα άφιξη της πόλης για καφέ, αυθεντική ιταλική κουζίνα και νόστιμο brunch. Πρόκειται για ένα all day-restaurant με ιδιαίτερη αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και νόστιμα πιάτα που άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες! Στο Vitro, από τις 09.00-13.00 έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις brunch με επιλογές όπως αβγά σε διάφορες εκδοχές (Ala Fiorentine, Benedict, Fluffy scrambled eggs italian style), κρουασάν με μοτσαρέλα ή γκοργκονζόλα, pancakes, τη διάσημη italian frittata κ.ά. Συνόδευσε με ένα καλοφτιαγμένο καφέ, ζεστό ή κρύο ή έναν φρέσκο χυμό για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου!  Από τις 13.00-22.30 εκεί θα πας για καλό φαγητό, επιλεμένο από τον σεφ Giorgio Manganiello, επιλέγοντας ανάμεσα σε πιάτα από την ιταλική κουζίνα, από Starters, pasta, κρεατικά, ψάρια, pizza (που σερβίρεται κάθ' όλητη διάρκεια της μέρας), platters και φυσικά γλυκά! Στο μενού του επίσης ξεχωριστή θέση έχουν τόσο τα κοκτέιλ όσο και τα άλλα οινοπνευματώδη ποτά (τεκίλα, ρούμι, τζιν, ουίσκι κ.λπ.), τα οποία μπορείς να απολαύσεις με το φαγητό σου! Αν ψάχνεις λοιπόν ένα καλό all day cafe restaurant, το Vitro στην 25ης Μαρτίου στην Πάφο έχει πολλά να σου υποσχεθεί και σίγουρα αξίζει να την ανακαλύψεις.
(99 365 769) 25ης Μαρτίου 38 Πάφος. Δ-Κ 08.00-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close