News , Guide

Αυτούς τους δρόμους πρέπει να αποφύγεις την 28η Οκτωβρίου

Όσοι παρακολουθήσουν την παρέλαση καλούνται να παραμένουν στα πεζοδρόμια για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω της Δοξολογίας στον Καθεδρικό Ναό Απ. Βαρνάβα στην Αρχιεπισκοπή και της Παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία, από τα μεσάνυκτα της 27/10/2021, απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στην Πλατεία Αρχιεπισκοπής, στην οδό Κοραή, στη Λεωφ. Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στη Λεωφ. Ομήρου, στη Λεφ. Βύρωνος, στην οδό Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφ. Ευαγόρου.

Η τροχαία κίνηση θα διακοπεί από η ώρα 9 π.μ. της 28/10/2021 στη Λεωφ. Ομήρου, από τη συμβολή της με την οδό Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στη Λεωφ. Βύρωνος, από τα Φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Η τροχαία κίνηση θα διακοπεί από η ώρα 9:30 π.μ. στον άξονα της παρέλασης, στις Λεωφ. Βύρωνος και Ομήρου, Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη, από τα φώτα τροχαίας προς τη Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου.

Ως χώροι στάθμευσης οχημάτων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου καθορίζονται οι ακόλουθοι:

  • Ο χώρος στάθμευσης στην Τάφρο Νταβίλα
  • Ο χώρος στάθμευσης παρά την τάφρο, κάτω από το Δημοτικό Μέγαρο
  • Ο χώρος στάθμευσης παρά την Πυροσβεστική Υπηρεσία
  • Ο χώρος στάθμευσης παρά το Άνοιγμα Κολοκάση

Τα αστικά λεωφορεία Λευκωσίας, μετά τις 9:30 π.μ., προερχόμενα από τις περιοχές Στροβόλου – Λακατάμειας – Ανθούπολης – Παρισσινού – Εγκωμης – Αγίου Δομετίου – Αγίου Παύλου, θα αποβιβάζουν / επιβιβάζουν επιβάτες στη Λεωφ. Μουσείου.

Τα αστικά λεωφορεία Λευκωσίας μετά τις 9:30 π.μ. προερχόμενα από τις περιοχές Παλλουριώτισσας – Καϊμακλίου – Αγλαντζιάς – Δασούπολης – Λατσιών, θα αποβιβάζουν/επιβιβάζουν επιβάτες στη γέφυρα Κάνιγγος παρά το περίπτερο «ΟΧΙ».

Προτρέπονται οι πολίτες όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καλούνται όπως παραμένουν στα πεζοδρόμια για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων.

Προτρέπονται οι οδηγοί κατά τη διάρκεια των πιο πάνω αποκοπών να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Αστυνομίας θα διενεργούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των Διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Επίσης, απαγορεύεται η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών «drone» πάνω από τον άξονα της παρέλασης.

Πηγή: City

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close