Cine News , Κινηματογράφος

Ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον Ken πλάι στη Barbie - Margot Robbie

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν είτε προς τα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021

Ναι, αν ακόμα δεν το έχετε χωνέψει ή θεωρείτε πως πρόκειται περί φάρσας, οφείλετε να γνωρίζετε πως πράγματι η "Warner Bros" ετοιμάζει την live-action ταινία της Barbie, της πασίγνωστης κούκλας που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών. Τόσα χρόνια άλλωστε η Μπάρμπι έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες animated ταινίες.

Μάλιστα, η παραγωγή το πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω καθώς η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ, Greta Gerwig ανέλαβε τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο, το οποίο μάλιστα επιμελήθηκε μαζί με τον Noah Baumbach, επίσης βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του "Marriage Story". 

Margot Robbie και Ryan Gosling ως Μπάρμπι και Κεν
Σε ένα casting που φαντάζει ταιριαστό τον ομώνυμο ρόλο θα υποδυθεί η Margot Robbie (The Suicide Squad) αλλά δεν γνωρίζαμε ποια άλλα μέλη του cast θα την πλαισιώσουν, μέχρι τώρα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Ryan Gosling των Blade Runner 2049, La La Land και The First Man, θα υποδυθεί το έταιρο ήμισύ της Μπάρμπι, τον Κεν. Μάλιστα, ακούγεται πως ο Gosling αρχικά είχε ρίξει άκυρο στη Warner για την ρόλο αυτόν, αλλά όσο η προπαραγωγή σερνόταν και το στούντιο επέμενε να τον υπογράψει, βρέθηκε άνοιγμα στο πρόγραμμά του και έτσι δέχθηκε. 

Με την Greta Gerwig στο τιμόνι, η οποία μας έχει χαρίσει τα "Lady Bird" και "Little Women" μην περιμένετε μια τυπική κοριτσίστικη ιστορία για την εμβληματική κούκλα. 

Λίγα λόγια για την ιστορία της κούκλας
Για την ιστορία η Barbie δημιουργήθηκε από την Ρουθ Χάντλερ εμφανίστηκε στα ράφια των καταστημάτων παιχνιδιών το 1959. Η φήμη της εξελίχθηκε τόσο που μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια και έγινε συνώνυμη με τη λέξη "κούκλα". Ο Κεν συστήθηκε στον κόσμο το 1961 ως το αγόρι σύντροφος της Μπάρμπι, αν και η σχέση τους δημόσια είχε τα πάνω και τα κάτω της ανά τα χρόνια. 

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν είτε προς τα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023. 

Πηγή: unboxholics 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close