Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa έλαβε τον τίτλο του Κορυφαίου Επιχειρηματικού Ξενοδοχείου στην Κύπρο

Το Parklane, a Luxury Collection Resort Spa έλαβε τον τίτλοτου Κορυφαίου Επιχειρηματικού Ξενοδοχείου στην Κύπρο στην 28η τελετή των World Travel Awards για το 2021

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό έλαβε τον τίτλο του Κορυφαίου Επιχειρηματικού Ξενοδοχείου στην Κύπρο στα 28α  Ετήσια World Travel Awards 2021 – τα πιο γνωστά βραβεία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Οι νικητές για το 2021 έγιναν γνωστοί στις 22 Οκτωβρίου, 2021, και παρά τις προκλήσεις της προηγούμενης χρονιάς , το Parklane Resort & Spa, βραβεύτηκε με  ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία από επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού και της φιλοξενίας παγκοσμίως.  Η επιβράβευση αυτή αναδεικνύει την δέσμευση του ξενοδοχείου να παρέχει όχι μόνο  υψηλού επιπέδου πολυτελή καταλύματα αναψυχής, αλλά και εξαιρετικές επιχειρηματικές  υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που συμπεριλαμβάνουν την πιο εντυπωσιακή και σύγχρονη αίθουσα δεξιώσεων στον νησί.

Η κατάκτηση  του  World Travel Award φέτος είναι πιο σημαντική από ποτέ.  Με την αναβίωση του παγκόσμιου τουρισμού, η δημοφιλέστερη τάση που επικρατεί για το επαγγελματικό ταξίδι είναι για μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς εγκαταστάσεις και η αποφασιστικότητα τους  για να κάνουν κρατήσεις μόνο με τους καλύτερους.

«Η βράβευση μας από τα World Travel Awards 2021 ως το Κορυφαίο Επιχειρηματικό Ξενοδοχείο στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας και αποδεικνύει την σταθερότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς και του προσωπικού μας για να παρέχουμε άριστες εμπειρίες σε όλους όσους επισκέπτονται το ξενοδοχείο μας. Το βραβείο αυτό οφείλεται κυρίως στο γνήσιο πάθος των μελών της ομάδας μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω ιδιαιτέρως,» είπε ο κ. Χάρης Μιχαήλ Διευθύνων Σύμβουλος της Mediterranean Hospitality Venture Limited (MHV).

Tα World Travel Awards επιβραβεύουν από το 1993 οργανισμούς που παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες όσον αφορά τα ταξίδια και τον τουρισμό. Έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας σημαντικός θεσμός παγκοσμίως.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close