Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα κορυφαία ξενοδοχεία της Κύπρου, σύμφωνα με τα World Travel Awards

Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2021

Το Elysium, Parklane, το Anassa και το Aphrodite Hills αναδείχθηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για το 2021 στα «Όσκαρ του τουρισμού» όπως αναφέρονται τα World Travel Awards.

Ως καλύτερο Βoutique ξενοδοχείο της Κύπρου αναδείχθηκε το The Elysium, καλύτερο επιχειρηματικό ξενοδοχείο στην Κύπρο το Parklane, καλύτερο ξενοδοχείο της Κύπρου το Anassa και το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κύπρο το Aphrodite Hills Holiday Residences.

Σημειώνεται ότι η Κύπρος ήταν υποψήφια στην κατηγορία του κορυφαίου νησιωτικού προορισμού στην Ευρώπη για το 2021 όπου τελικά τον τίτλο κέρδισε η Πορτογαλική Μαδέρα.

Υποψήφια ξενοδοχεία για τα κορυφαία στην Ευρώπη στην κατηγορία τους ήταν και το Columbia Beach Resort, το Amathus Beach Hotel, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το Hotel Indigo Larnaka και το Aphrodite Hills.

Ακολουθεί η σχετική λίστα με τις κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις στην Κύπρο ανά τομέα σύμφωνα με τα World Travel Awards:

 


Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης
Μάλιστα, στα φετινά, World Travel Awards, τα Οσκαρ του τουρισμού, η Ελλάδα «με την αναζωογονημένη ταξιδιωτική και τουριστική οικονομία της», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ψηφίστηκε ως «Κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης».

Το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας ονομάστηκε «Κορυφαίος Παραλιακός Προορισμός της Ευρώπης» και οι Αζόρες «Κορυφαίος τουριστικός προορισμός περιπέτειας της Ευρώπης».

Ως ευρωπαϊκός προορισμός πόλης, ψηφίστηκε η Μόσχα, ενώ η Αγία Πετρούπολη κέρδισε το βραβείο ως ευρωπαϊκός προορισμός Σαββατοκύριακου ή City Break, όπως έχει καθιερωθεί την ορολογία. Επίσης, το Μπατούμι της Γεωργίας, ανακηρύχθηκε ως «ο κορυφαίος αναδυόμενος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης».

Η Ελλάδα είδε και την αναγνώριση της Περιφέρειας Αττικής ως «Κορυφαίος Παραθαλάσσιος Μητροπολιτικός Προορισμός», το Sani Resort της Χαλκιδικής, απέσπασε τη διάκριση ως το «Κορυφαίο οικογενειακό θέρετρο της Ευρώπης» και η ελληνική HotelBrain, ανακηρύχθηκε κορυφαία εταιρεία μάνατζμεντ ξενοδοχείων της Ευρώπης.

Μένοντας, στον τομέα της φιλοξενίας, το Ciragan Palace Kempinski, της Κωνσταντινούπολης, ψηφίστηκε ως το «Κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης», το Forte Village Resort της Σαρδηνίας ως το «Κορυφαίο θέρετρο της Ευρώπης», το υπερσύγχρονο καταφύγιο αναζωογόνησης Palazzo Fiuggi πήρε τη διάκριση ως «Το Κορυφαίο Νέο Ξενοδοχείο της Ευρώπης», και το One & Only Portonovi, της Αδριατικής, στο Μαυροβούνιο αναγνωρίστηκε ως «Το κορυφαίο νέο θέρετρο της Ευρώπης».

Μεταξύ των άλλων διακρίσεων, το αεροδρόμιο της Ζυρίχης κέρδισε τη διάκριση «Κορυφαίο Αεροδρόμιο της Ευρώπης».

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close