Eating News , Εστιατόρια

5+1 pasta bar στην Κύπρο που αποθεώνουν τις μακαρονάδες!

Happy World Pasta Day!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2021

Με ιστορία που πηγαίνει αιώνες πίσω και γεύση που λατρεύεται σε κάθε άκρη του πλανήτη, τα ζυμαρικά δεν θα μπορέσουν να μην είχαν και αυτά τη δική τους ημέρα μέσα στο χρόνο!

Σήμερα, 25 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών.

Το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων γιορτάζει, οπότε γιορτάζουμε κι εμείς μαζί του! Τι λες να μυηθούμε στον πεντανόστιμο κόσμο της μακαρονάδας, απολμβάνοντας την στα 4 pasta bar της Κύπρου; 

Ακολούθησέ μας! 

Mint to Be Pasta Bar 
Το “Mint to Be” δημιουργήθηκε από την ανάγκη των «μακαρονάδων» της Λεμεσού, αλλά και γενικά όσων αγαπούν το καλό φαγητό, για γρήγορες, ποιοτικές και γευστικότατες μακαρονάδες. Τοποθετημένο στην καρδιά της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στην Αγορά Λεμεσού, το “Mint to Be” βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ένα λαχταριστό break από τη δουλειά ή από το shopping. Φυσικά οι αγαπημένες σου μακαρονάδες έρχονται και στο δικό σου χώρο σε χρόνο ρεκόρ και μπορείς να τις παραγγείλεις από όποια εφαρμογή delivery και αν χρησιμοποιείς (Foody, Wolt, Bolt, Rocket). Η λογική και η φιλοσοφία του “Mint to Be” είναι απλή, ξεκάθαρη και άκρως απολαυστική. Μπορείς να κάνεις «mix and match», επιλέγοντας κάποια από τις έτοιμες και πολύ ευφάνταστες δημιουργίες του και να τις συνδυάσεις με τον αγαπημένο σου τύπο ζυμαρικών. Εναλλακτικά σού δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις εξολοκλήρου το πιάτο σου ακριβώς όπως το θέλεις εσύ! Πάντως ό,τι και αν επιλέξεις να δοκιμάσεις, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσεις ένα πολύ γευστικό και ποιοτικό γεύμα με ολόφρεσκα χειροποίητα ζυμαρικά, συνοδευόμενα από τα πιο αγνά και προσεγμένα υλικά που θα σου χαρίσουν μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. 
(25 899507) Κανάρη 47, Λεμεσός (εντός του Limassol Agora). Δ-Κ 12:00 - 23:00.
FacebookMint to Be 
InstagramMint To Be

Pasta Strada
Το επιτυχημένο concept που παντρεύει με τον πιο νόστιμο τρόπο την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα κι έχει καταφέρει -σε πολύ σύντομο διάστημα- να «τρελάνει» τη Λευκωσία με τις μοναδικές του γεύσεις... μετρά ήδη δύο νόστιμα καταστήματα και πολλές λαχταριστές συνταγές! Ο λόγος για το Pasta Strada, ένα concept που κατάφερε να ξεχωρίσει και εδραιωθεί στην πρωτεύουσα, μετρώντας ήδη δύο καταστήματα, ένα στην περιοχή Αγλαντζιάς και ένα στην Έγκωμη... και που απευθύνεται στους λάτρεις της μακαρονάδας, και όχι μόνο. Ένα concept που καταφέρνει να παντρεύει με τον πιο νόστιμο τρόπο την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα. Εδώ θα απολαύσεις συγκλονιστικές μακαρονάδες, φταγμένες με μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, χειροποίητες σάλτσες, και μοναδικές συνταγές που θα σε “ταξιδέψουν” γευστικά στις τρατορίες της Ιταλίας. Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις διάφορες επιλογές που μπορούν να ανταποκριθούν ιδανικά στην ανάγκη σου για κάθε στιγμή της ημέρας, σαν μία γρήγορη, ποιοτική και χορταστική λύση στο “πι και φι”.
* Απανταχού μακαρονάδες, το Pasta Strada γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με 20% έκπτωση σε όλες τις μακαρονάδες για μια μέρα και μόνο τηλεφωνικώς στο 77773031.
(77773031) Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά/ Αριστείδου 34, Άγιος Δομέτιος.
FacebookPasta Strada
ΙnstagramPasta_Strada

Mailo’s - the Pasta Project
To Mall of Engomi υποδέχθηκε το νέο κατάστημα της αλυσίδας franchise Mailo’s - the Pasta Project, το οποίο χάρισε ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς στους pasta lovers κάθε ηλικίας που έσπευσαν να το επισκεφθούν! Χάρη στο φρέσκο, εναλλακτικό concept και τον cozy χώρο του, το Mailo’s έχει αποκτήσει πιστούς ακόλουθους που με κάθε ευκαιρία μοιράζονται τις δικές τους στιγμές Mailo’s – απόλαυσης» στα social media! Άλλωστε, η αγάπη για την Ιταλική Κουζίνα και τη φρέσκια pasta δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…και ο Mailo’s ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας… Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, κοτόπουλο, μανιτάρια και εστραγκόν, Chicken με Philadelphia, κοτόπουλο, μπρόκολο και λιαστή ντομάτα αλλά και Truffle Mushrooms, Mac & Cheese που φτιάχνεται με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι τρούφας είναι μερικές από τις επιλογές που θα λατρέψεις.
(7778 7768) Τhe Mall of Egkomi, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ 11:00 – 23:30.

Rokoko Forno
Το αδερφάκι του Rokoko, που είναι γνωστό για τη ζεστή του ατμόσφαιρα, το άριστης ποιότητας φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση, άνοιξε επίσης στο ανανεωμένο Mall of Engomi προκειμένου να μας αναστατώσει με τις γνώριμες και ποιοτικές ιταλικές του γεύσεις. Ένα ξεχωριστό και φρέσκο εστιατόριο βασισμένο στην Ιταλική κουζίνα, που με περηφάνια σερβίρει άρτιο φαγητό ψημένο σε ξυλόφουρνο. Στο Rokoko Forno θα βρεις πίτσες και μακαρονάδες ψημένες σε ξυλόφουρνο, φτερούγες κοτόπουλου και πολλά άλλα. Ο χώρος βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου. 
(96124267) Τhe Mall of Egkomi, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ 11:00 – 23:00.

Quattrino
Στο μικρό μαγαζί της Λευκωσίας, το οποίο εξυπηρετεί μόνο take away και delivery παραγγελίες, θα βρεις πεντανόστιμη πίτσα και φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά της αγοράς. Ο λόγος για το ιταλικό Quattrino, ένα μαγαζί που έχει διατηρήσει την απλότητά του, εδώ και 5 χρόνια, στηριζόμενο στις αυθεντικές ιταλικές συνταγές, στην καλή γεύση και την υγιεινή διατροφή. Στο μενού του Quattrino θα βρεις πίτσα για κάθε γούστο και κάθε ουρανίσκο… θα βρεις και ολόφρεσκα ζυμαρικά, που θα σε ταξιδέψουν σε Ιταλία μεριά, θα βρεις όμως και vegan menu, ιδανικό για όσους ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Δοκίμασέ τα σήμερα! 
(77 77 62 77) Αθαλάσσας 76Ε, Στρόβολος, Λευκωσία.
Online παραγγελίες στο www.quattrinoitaliano.com
Facebookquattrinoitaliano
InstagramQuattrinocy 

La Boca
Το ιταλικό εστιατόριο La Boca διαθέτει δύο χώρους στη Λεμεσό, εκ των οποίων έναν στην αυλή του Columbia Plaza στην Αγίου Ανδρέου και έναν στη λεωφ. Σπύρου Κυπριανού. Ξεφυλλίζοντας το μενού του βρίσκεις προσεγμένα ιταλικά πιάτα ζυμαρικών, πίτσες και σαλάτες. Διάλεξε τα ζυμαρικά σου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, μεταξύ των οποίων και ζυμαρικά χωρίς γλουτένη καθώς και βιολογικές επιλογές, όλα φρέσκα και παρασκευασμένα στο εργαστήριο που βρίσκεται στον όροφο πάνω από το εστιατόριο, όπου είναι ορατό από τους πελάτες του. Το La Boca είναι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικιακές ομάδες που αναζητούν ποιοτική ιταλική κουζίνα σε ένα χαλαρωτικό και φιλικό περιβάλλον.
(25278000) Columbia Plaza & (25892500) Σπύρου Κυπριανού, Λεμεσός.  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close