Cine News , Κινηματογράφος

Αυτές είναι οι φθινοπρωρινές αφίξεις του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις

Γιατί φθινόπωρο και Netflix πάνε μαζί

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021

Το Netflix είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και ειδικά δε κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούμε στο απόλυτο mentality ηρεμίας. Μια καλή σειρά ή ταινία είναι ό,τι ακριβώς αποζητάμε και γι' αυτόν τον λόγο η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας μάς συστήνει όλα τα hot new entries, τα οποία πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας τη φετινή fall season.

Sex Education, season 3

Αποτελεί μια από τις επιτυχημένες σειρές του Netflix, που έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις γύρω από το σεξ, την απελευθέρωση της σεξουαλικότητα και όχι μόνο. Το ''Sex Education'' με πολυπολιτισμικό cast και κοινωνικά θέματα, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στις τόσες σειρές της πλατφόρμας streaming και γι' αυτό η αναμονή για την τρίτη σεζόν είναι μεγάλη. Η είδηση για το «σχολείο του σεξ» κυκλοφορεί με τη καινούρια διευθύντρια να προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να ελέγξει τους μαθητές, ενώ ο Otis θέλει να κρύψει τη νέα του σχέση.

Intrusion

Μια συναρπαστική ταινία μυστηρίου που δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας. Μετά από μια μοιραία διάρρηξη στο ονειρικό νέο σπίτι ενός ζευγαριού, η πληγωμένη γυναίκα αναζητά απαντήσεις και συνειδητοποιεί ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκινά. Άραγε θα καταφέρει να λύσει όλες τις απορίες ή θα μάθει να ζει με αυτές..

Dear White People, season 4

H σειρά κοινωνικού περιεχομένου, όπου εξετάζει με χιουμοριστικό τρόπο την τριβή που δημιουργείται μεταξύ διαφορετικών φυλετικών ομάδων στον φοιτητικό κόσμο ενός κολλεγίου στην Αμερική, επιστρέφει με 4η σεζόν. Τo Dear White People επηρεάστηκε και καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πανδημίας, η οποία πάγωσε την παραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Mindnight Mass

Το "Midnight Mass", η νέα περιορισμένη σειρά τρόμου 7 επεισοδίων, έρχεται πολύ σύντομα στην πλατφόρμα. Η σειρά διαδραματίζεται σε μια μικρή, απομονωμένη κοινότητα. Όταν εμφανίζονται ο Zach Gilford, ένας ντροπιασμένος άντρας και ο Hamish Linklater, ένας χαρισματικός ιερέας ξαφνικά, συμβαίνουν φαινομενικά ανεξήγητα γεγονότα, θαύματα, τα όποια όμως έχουν κάποιο τίμημα.

Sounds Like Love

Μια παραγωγή βασισμένη στο best seller μυθιστορήματα "Canciones y recuerdos" της Elisabet Benavent. Έχει να κάνει με τη φιλία και το πόσο δυνατή μπορεί αυτή να είναι μέσα στο πέρασμα των χρόνων, ενώ θέτει στο επίκεντρο τους έρωτες κι ένα ξέγνοιαστο lifestyle που έχει τον τρόπο να εμπνέει.

You, season 3

Το "You" άγγιζε ένα θέμα ευαίσθητο σε σχέση με τα social media, το οποίο εν τέλει κατέληγε πολύ επικίνδυνο: Ο stalker Joe Goldberg ερωτεύεται παράφορα, έχει όμως κάποια trust issues τα οποία τον οδηγούν σε κάποια πολύ επικίνδυνα μονοπάτια όπως είδαμε στις δύο πρώτες σεζόν. Οι Penn και Victoria Pedretti θα επιστρέψουν ως Joe and Love την ερχόμενη σεζόν. Ποια ήταν τελικά αυτή που κατασκόπευε ο Joe πίσω από τον φράχτη στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν;

Inside Job

Οι δημιουργοί της πολυβραβευμένης animated Gravity Falls, επιστρέφουν με το επόμενο project τους. Οι πληροφορείς που έχουμε δηλώνουν πως η νέα σειρά έχει όλα τα συστατικά που έκαναν την πρώτη επιτυχημένη. Θέματα που απευθύνονται σε ενήλικο κοινό, μαύρο χιούμορ και γεγονότα που ακροβατούν στο όριο του υπερφυσικού. Το "Inside Jοb" διαδραματίζεται στον εργασιακό χώρο μιας σκοτεινής κυβέρνησης, που δρα στο παρασκήνιο και ακολουθεί τις περιπέτειες μιας εκκεντρικής ιδιοφυΐας με όνομα Caplen και του συνεργάτη της Duke.

Πηγή: GLOW

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close