News , Guide

To κουκλίστικο boutique hotel της πόλης ανακοίνωσε το (οριστικό) κλείσιμό του

Το μικρό ξενοδοχείο που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, ανακοίνωσε το κλείσιμό του

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2021

Το εντοπίσαμε στην παλιά Λευκωσία λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017. Τότε ήταν ένας καινούργιος χώρος που μας εντυπωσίασε τόσο για την αρχιτεκτονική και την αισθητική όσο και για το μέγεθός του.

Ο λόγος για το 3 Rooms Boutique Hotel. Ένα πανέμορφο, αναπαλαιωμένο και ανακαινισμένο μπουτίκ ξενοδοχείο με μόλις 3 δωμάτια (εξ ου και το όνομά του, 3 Rooms Boutique Hotel), το οποίο βρήκε στέγη κάπου στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της, στη Στοά Κλόκκαρη, σε ένα απ' εκείνα τα πανέμορφα κτίσματα του περασμένου αιώνα που αγκαλιάζουν τη στοά.

Αυτό λοιπόν το ξενοδοχείο μας αποχαιρέτησε, ανακοινώνοντας σήμερα το κλείσιμό του, με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Με πολύ θλίψη ανακοινώνουμε το κλείσιμο του αγαπημένου μας 3 Rooms Boutique Hotel. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τους καλεσμένους μας τα τελευταία χρόνια, που έκαναν το ταξίδι μας αξέχαστο και ευλογημένο! Ήταν πολύ ευχάριστο για μας να συναντούμε και να φιλοξενούμε τον καθένα από σας, γι' αυτό και σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να συμβάλουμε στις αναμνήσεις που δημιουργήσατε στην όμορφη και μοναδική πόλη της Λευκωσίας! Συνεχίστε να ταξιδεύετε και μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε αγαπητοί μας φίλοι! Αγάπη & ευλογίες σε όλους σας".

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close