28 October-3 November 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

The Last Duel

Επική ταινία εποχής του Ridley Scott με τους Matt Damon, Adam Driver, Jodie Commer και Ben Affleck!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021

Ο Jean de Carrouges είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Jacques Le Gris είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Carrouges, Marguerit, δέχεται βίαιη επίθεση από τον Le Gris, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού.

Το ιστορικό αυτό έπος του εμβληματικού σκηνοθέτη Ridley Scott, είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον δράμα που διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και πραγματεύεται την καθεστηκυία εξουσία των ανδρών, τις αδυναμίες της δικαιοσύνης και τη δύναμη και το σθένος μιας γυναίκας που είναι πρόθυμη να υπερασπιστεί ολομόναχη την αλήθεια.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το σενάριο που συν-υπογράφουν οι Nicole Holofcener, Ben Affleck και Matt Damon, ξετυλίγει μακροχρόνιες εικασίες για την τελευταία επίσημη μονομαχία στη Γαλλία ανάμεσα στον Jean de Carrouges και τον Jacques Le Gris, δύο φίλων που κατέληξαν να γίνουν άσπονδοι εχθροί.  

Στην επική ταινία εποχής του Ridley Scott συναντάμε ένα all-star cast, με τους Matt Damon, Adam Driver, Jodie Commer και Ben Affleck να πρωταγωνιστούν. 

 

 

Kαθ 22.10

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close