Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα σπίτια της MTB Modules πρέπει να τα δεις (και να τα ζεις)

Η υπόθεση "σπίτι" πλέον γίνεται πιο εύκολη και πιο ευχάριστη

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021

Το να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και σημαντικά πράγματα που θα κάνεις στη ζωή σου ολόκληρη, αυτό είναι αδιαμφησβήτητο δεδομένο!

Και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο και επειδή είσαι πολύ επιλεκτικός και επιφυλακτικός -εδώ που τα λέμε έχεις και εσύ τα δίκια σου, για το σπίτι σου πρόκειται όχι για κάτι ασήμαντο.

Άσε που η όλη διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί άκρως χρονοβόρα, κοστοβόρα και σε τελική ανάλυση πολύ κουραστική και ψυχοφθόρα… 

Τι θα έλεγες λοιπόν αν σου λέγαμε ότι τώρα μπορείς να βιώσεις και να αισθανθείς όλα τα καλά που συνεπάγονται την απόκτηση μιας υπέροχης, ολοκαίνουργιας κατοικίας ακριβώς έτσι όπως την φαντάζεσαι, χωρίς όμως όλα αυτά τα αρνητικά στοιχεία και συναισθήματα που αναφέραμε προηγουμένως; 

Πώς είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα εφάμιλλο του παραδοσιακού τρόπου χτισίματος ενός σπιτιού θα αναρωτιέσαι και είναι απολύτως εύλογο και αναμενόμενο… 

Αυτό είναι το όραμα της “MTB Modules”
Την απάντηση τη δίνει η MTB Modules, μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των σπιτιών, η οποία χαρακτηρίζεται από απόλυτη επαγγελματικότητα και αξιοπιστία. Το όραμα της MTB Modules είναι απλό και ξεκάθαρο: Να κάνει την απόκτηση ενός σπιτιού πιο απλή, εύκολη και γρήγορη και με σαφώς πιο χαμηλό κόστος. 

Η ομάδα που συνθέτει το γραφείο της MTB Modules ξεχωρίζει στον χώρο για την υψηλή αισθητική που την διακρίνει και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τα πράγματα. Δίνοντας σύγχρονη «πνοή» σε κάθε σύγχρονη κατοικία, δημιουργούν έργα που αποτυπώνει τις σημερινές τάσεις τόσο σε design όσο και σε υλικά, καλύπτοντας επαρκώς όλες τις απαραίτητες ανάγκες της καθημερινότητας των ιδιοκτητών.

Και πώς το καταφέρνει αυτό; 
H MTB Modules κάνει όλη τη «σκληρή» και χρονοβόρα δουλειά ήδη από το εργοστάσιο, ώστε να μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται μετά για την ανοικοδόμηση του σπιτιού. Με άλλα λόγια η MTB Modules μέσα από τεράστια μελέτη και σχεδιασμό, έχει δημιουργήσει ένα επαναστατικό μοντέλο, βάσει του οποίου όλη η απαραίτητη προεργασία γίνεται προτού αποχωρήσουν τα υλικά από το εργοστάσιο, ώστε να φτάνουν στο χώρο σου όλα τα απαραίτητα δομικά υλικά και εργαλεία που θα χρειαστούν και όντας ήδη επεξεργασμένα.

Αυτό το επαναστατικό μοντέλο μειώνει περίπου στο 70% την εργασία που απαιτείται για την ανέγερση μιας κατοικίας, συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο χτισίματος, ενώ παράλληλα και το κόστος μειώνεται κατά 65% περίπου! 

Το τελικό αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει
Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν είναι ένα σπίτι, που χαρακτηρίζεται για τη λειτουργικότητα και τον μοντέρνο χαρακτήρα του, χωρίς ωστόσο να στερείται την αίγλη του παρελθόντος, τη σιγουριά, την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα κατασκευής! 

«Αν δεν γίνει με τον κλασικό, συμβατικό τρόπο τότε δεν θα είναι αρκετά καλό», θα σκεφτούν αμέσως πολλοί από εμάς. Τα χρόνια όμως περνούν και μαζί τους η τεχνολογία και η τεχνογνωσία εξελίσσονται. Αν σκεφτόμασταν με τον ίδιο τρόπο σε κάθε τομέα και για κάθε πράγμα, τότε πιθανότατα θα επικοινωνούσαμε ακόμα με γράμματα αντί με emails και η ζωή μας θα ήταν αρκετά πιο δύσκολη. Αυτή λοιπόν η μέθοδος είναι η εξέλιξη, είναι το μέλλον!

Και εξέλιξη της τεχνολογίας προστάζει να γίνουν οι ζωές μας καλύτερες και κυρίως πιο εύκολες. 

Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν θα διώξει κάθε ενδεχόμενη αρχική ανησυχία που πιθανώς να υπάρχει. Γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ένα υπέροχο, μοντέρνο σπίτι με απίστευτο design που δε θα χορταίνεις να απολαμβάνεις και να… ζεις μέσα του! Αλλά και η στιβαρότητα δεν θα σε απογοητεύσει σε καμία περίπτωση καθώς θα αισθάνεσαι πως αυτό το σπίτι δημιουργήθηκε με τον συμβατικό, πατροπαράδοτο τρόπο και χτιζόταν για χρόνια και σπιθαμή προς σπιθαμή, παρόλο που στην πραγματικότητα θα έχει ανοικοδομηθεί σε χρόνο ρεκόρ…. 

Ποιος ο λόγος λοιπόν να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη και να μην την απολαμβάνουμε στο έπακρο; Απόκτησε σήμερα κιόλας την κύρια κατοικία η εύκολα και γρήγορα και με χαμηλό κόστος, έτσι ακριβώς όπως την ονειρεύεσαι με τη γνώση, την αξιοπιστία και την εγγύηση της “MTB Modules”!

Με την MTB Modules η απόκτηση ενός σπιτιού δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολη υπόθεση! 

Επισκεφθείτε τώρα τον νέο εκθεσιακό χώρο της MTB Modules στον Κόρνο και περιηγηθείτε σε ένα ευρηματικό κόσμο που δίνει έμφαση στην πρωτοτυπία και την ποιότητα! 

MTB CYPRUS           
Τηλέφωνο: 99-443114 
Εmal: John.michaelides@mtbmodules.com
Facebook: MTB cyprus 


Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close