Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα εκλεκτά εδέσματα του εστιατορίου «Το Κυπριακόν» καταφθάνουν στη Λεμεσό με τα μπλε μηχανάκια της Wolt

Η Wolt αναλαμβάνει να παραδώσει στον χώρο της επιλογής των Λεμεσιανών πενταντοστιμα μεζεδάκια

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021

Το μενού του δημοφιλούς εστιατορίου στη Λεμεσό, «Το Κυπριακόν», με τις αυθεντικές γεύσεις από την κουζίνα του τόπου μας, φιλοξενεί πλέον η διαδικτυακή πλατφόρμα της Wolt.

Το εστιατόριο «Το Κυπριακόν» ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από φαγητά, φτιαγμένα με μεράκι και παραδοσιακά υλικά με πλούσια γεύση και άρωμα. 

Η Wolt αναλαμβάνει να παραδώσει στον χώρο της επιλογής των Λεμεσιανών τα πεντανόστιμα ορεκτικά, τα λαχταριστά ψητά κρεατικά και ψαρικά, αλλά και τις ιδιαίτερες σαλάτες με το έντονο μεσογειακό στοιχείο.

Ακολουθώντας την ποικιλομορφία της κυπριακής κουζίνας, «Το Κυπριακόν» προσφέρει πιάτα με βασικό υλικό το κρέας ή το ψάρι, αλλά και μια πληθώρα χορτοφαγικών  επιλογών, υψηλής θρεπτικής αξίας και γεύσης. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιάτα του εστιατορίου «Το Κυπριακόν» αλλά και φωτογραφίες, βρίσκονται στην πλατφόρμα της Wolt η οποία είναι σχεδιασμένη ούτως ώστε οι παραγγελίες να γίνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσία παρακολούθησης της παραγγελίας και δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με κάρτα.

Καινούργια προϊόντα και νέες συνεργασίες εμπλουτίζουν συνεχώς τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Wolt, η οποία ανανεώνεται διαρκώς για να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close