Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εδώ τρώμε τα καλύτερα brunch στη Λεμεσό

Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 30 σημεία στη Λεμεσό για νόστιμο brunch!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2021

Το γεύμα που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ιεροτελεστία. Ευφάνταστοι συνδυασμοί, μοντέρνα πιάτα με παραδοσιακές πινελιές τρελαίνουν τον ουρανίσκο, κάνοντας το brunch τον βασιλιά των γευμάτων.

Αβγά ποσέ, scrambled και τηγανητά, τραγανό μπέικον, πληθωρικά pancake, λαχταριστά bagel, γιαουρτένιες απολαύσεις για δυνατούς παίκτες στα πιο δημοφιλή spot της Λεμεσού.

Jam
Tο JAM αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Old Port Hotel, προσφέροντας -σε μίαν από τις γραφικές τοποθεσίες της πόλης-, breakfast, πλούσιο brunch και αργότερα μεσημεριανό και βραδινά γεύματα. Από τις 10.30το πιο hot στέκι της πόλης, σε περιμένει για brunch! Στο μενού του θα βρεις μοναδικά πιάτα όπως τα κλασικά αυγά και τα pancakes. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις και πιο υγιεινές επιλογές, vegan και smoothies.  
(25353209) Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός. 

Bistrot 55 Summer Edition
To Bistrot 55, τα καλοκαίρια αφήνει την παλιά πόλη και μεταφέρεται σε ένα διαφορετικό σκηνικό, δίπλα στη θάλασσα. Εκεί λοιπόν σε περιμένει τα Σαββατοκύριακα με παιχνιδιάρικα και ευφάνταστα πιάτα, που θα σε κατενθουσιάσουν, όπως οι απίστευτα τραγανές και φρεσκοφτιαγμένες βάφλες με σοκολάτα και αλατισμένη καραμέλα.
(25212100) Βασιλέως Γεωργίου Α' 12 πίσω από το Park Beach Hotel. 

Στοά Urban Kitchen
Στο Στοά Urban Kitchen με τη μεγάλη αυλή, θα απολαύσεις καθημερινά αλλά και τα σαββατοκύριακα ένα μενού με ελαφριά γεύματα, αγαπημένες επιλογές για brunch, ευφάνταστα χορτοφαγικά πιάτα και gourmet προτάσεις, που συνοδεύονται ιδανικά με καφέ ή cocktails.
(25588808) Ειρήνης 148.

Sir Paul Hotel 
Το boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Λεμεσού με την εσωτερική αυλή έχει αρχίσει να γίνεται το talk of the town και όχι άδικα, αφού τα σαββατοκύριακα προσφέρει ποιοτικό brunch και μάλιστα με μενού που ανανεώνεται συχνά. Δοκίμασε τα διάσημα Croque Madame στην καλύτερή τους εκδοχή. Κι αν είσαι λάτρης του καλού καφέ, εδώ θα βρεις μυρωδάτο, εκλεκτό καφεδάκι για να συνδυάσεις το γεύμα σου. 
(25755454) Ιφιγενείας 5.  

The Cookhouse
Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτεσαι το βραβευμένο Cookhouse, δεν είναι άλλο από τα λαχταριστά pancake με μασκαρπόνε και maple syrup. Το αδελφάκι του, Bowls, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του, ήρθε για να σε μυήσει στην κουλτούρα του healthy living με προσεγμένα vegan και οργανικά acai bowls. Εδώ εκτός από τα διαχρονικά eggs benedict και την ομελέτα του, προτείνουμε να επιλέξεις ανάμεσα σε αβγό ποσέ με μπέικον και σπαράγγια πάνω σε ψωμάκι και μανιτάρι oyster και αβγά scrambled πάνω σε ψωμί σικάλεως. Καφέδες, smoothies, φρέσκους χυμούς, δυναμωτικά και δροσιστικά ροφήματα είναι αυτά που θα βρεις στον κατάλογο για να συνοδεύσεις τα πιάτα σου.
(25353434) Γλάδστωνος 112.

Alasia Βoutique Ηotel
Το Alasia Βoutique Ηotel, στο κέντρο της Λεμεσού υπόσχεται και πάλι να απογειώσει τα Σαββατοκύριακα, προσφέροντάς σου ένα εκλεκτό brunch με θέα την πισίνα του ξενοδοχείου (όσο βέβαια ο καιρός το επιτρέπει). Το μενού του που επιμελείται ο σεφ Χριστόδουλος Θεοφάνους περιλαμβάνει υγιεινά super bowls, αβγά στις καλύτερές τους εκδοχές, bagel, pancake και άλλες λιχουδιές στις οποίες δύσκολα θα αντισταθείς.
(25332000) Χαϊδαρίου 6. 

Marina Breeze
Στο καλύτερο σημείο της Μαρίνας Λεμεσού, το Marina Breeze είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το καφεδάκι σου, χαλαρώνοντας με την υπέροχη θέα. Οι επιλογές στο μενού θα αφήσουν ικανοποιημένο κάθε γούστο, αφού περιέχει από κλασικά πιάτα, όπως English breakfast, μέχρι πιο υγιεινές επιλογές, όπως porridge με κινόα και γιαουρτοειδή. Πέρα από νόστιμα πιάτα, στο μενού του θα βρεις και μια μεγάλη ποικιλία σε ζεστούς και κρύους καφέδες, φρέσκους χυμούς, smoothie αλλά και cocktail. 
(25051230) Μαρίνα Λεμεσού.  

Rumours
Δεν είναι φήμες αλλά αλήθεια ότι το Rumours σερβίρει ένα brunch με τα όλα του. Το μενού περιλαμβάνει το bread basket με διάφορα αρτοπαρασκευάσματα και σφολιατοειδή με τις μαρμελάδες και τα συνοδευτικά τους, αβγά ποσέ, ομελέτες, βάφλες, pancake και granola με γιαούρτι. Στο μενού θα βρεις επίσης από καφέδες, φρέσκους χυμούς μέχρι cocktail που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του brunch. 
(99457541) Γεωργίου Α’ 58, Γερμασόγεια. Brunch: Δ-Κ 09.00-16.00.

Do Wine & Dine
Θα το βρεις στο ισόγειο ενός υπέροχου επιβλητικού κτιρίου στον παραλιακό δρόμο της πόλης. Ο ιδιαίτερος και γουστόζικος χώρος του δημιουργεί μια φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα και σου προσφέρει εκλεπτυσμένα και φινετσάτα πιάτα που περιλαμβάνουν τα κλασικά pancake σε διάφορες παραλλαγές, πιάτα με αβγά, σολομό και άλλες νόστιμες επιλογές. Σταθερή, βέβαια, αξία αποτελούν τα eggs benedict, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με σολομό, jamon iberico, σπανάκι ή καβούρι με αβοκάντο. Από τα pancake δοκίμασε αυτά με φρέσκια αναρή, καρύδια, μέλι και φράουλες, που δίνουν μια κυπριακή πινελιά στο γλυκό σου. Κφέδες, κοκτέιλ, χυμοί και υγιεινά smoothie θα συνοδεύσουν επάξια το brunch σου.
(25020056) Λεωφ. Αμαθούντος 50E, Pearl Building. Brunch: Δ-Κ 08.00-16.00.

Estrella
Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας των πιάτων σε συνδυασμό με το πειραματικό στυλ του μαγαζιού συνεχίζει να ξετρελαίνει τον κόσμο. Στο Estrella θα βρεις αρκετές χορτοφαγικές επιλογές αλλά και τις κλασικές, οι οποίες περιλαμβάνονται πάντα στο μενού του, όπως το διάσημο υβριδικό πιάτο μπουγατσάν αλλά και τα λαχταριστά pancake, στα οποία και εξειδικεύεται. Θα συνοδεύσεις το γεύμα σου με καφέ εκλεκτής ποιότητας Kudu, κάποιο cocktail, φρέσκο χυμό, παγωμένο τσάι ή σπιτική λεμονάδα.
(99878742) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Maximos Plaza Λεμεσός. 

Milk Bar
Από τις πλέον σταθερές αξίες για brunch στη Λεμεσό, το Milk Bar στην καρδιά της Μακαρίου, αποτελεί στέκι για τους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο. Το μενού περιέχει κλασικά, ιδιαίτερα αλλά και χορτοφαγικά πιάτα. Από αβγά σε διάφορες εκδοχές μέχρι αγγλικά muffin, λαχταριστές βάφλες, νόστιμα κρουασάν κ.ά. Όσο για τα ροφήματα με τα οποία μορείς να συνοδεύσεις τα πιάτα της επιλογής σου, κι αυτά ποικίλλουν και ξεχωρίζουν! Δοκίμασε από κλασικό καφέ μέχρι πιο ιδιαίτερες γεύσεις.
(25354100) Αρχ. Μακαρίου 26. Brunch: Δ-Κ 07.30-16.00.

Bar Du Soleil
Το Bar Du Soleil, είναι το εντυπωσιακό μαγαζί στο αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, που συγκεντρώνει όλη την πόλη εκεί! Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του location, που απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας, την υπέροχη αύρα ενός σύγχρονου και εμπνευσμένου design και την ασταμάτητη διάθεση να μας συναρπάζει και να θέλουμε να το ζούμε ακόμα και τα πρωινά του σαββατοκύριακου! Εδώ λοιπόν απολαμβάνεις επικό brunch με ανανεωμένο μενού...που περιλαβάνει τόσο αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές! Και φυσικά μπορείς να το συνοδεύσεις ιδανικά με καλοφτιαγμένο καφέ, χυμό, smoothie -γιατί όχι- και κοκτέιλ! 
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

ΑΚΟΜΑ... 

Το Έψιλον Resto Bar (25051393) δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι το βραβευμένο με Eating Award εστιατόριο, με θέα τη Μαρίνα Λεμεσού, που ξεχωρίζει τόσο για την υπέροχη βεράντα του με θέα τα γιοτ όσο και για το απολαυστικό μενού του! 

Στάση όμως μπορείς να κάνεις και στο Dear All (25353325, Δ-Παρ), τον μικρό, καλαίσθητο χώρο κοντά στην βιβλιοθήκη που φτιάχνει καλό καφέ, σάντουιτς, ομελέτες, smoothies, μπολ πρωτεΐνης, αλμυρά και γλυκά. 

Ο all day χώρος στο Παλιό Λιμάνι της πόλης εκτός από μια μοναδική θέα, σερβίρει και γευστικότατο brunch. Ο λόγος για το Pier One Cafe Restobar (25022375) στο οποίο θα δοκιμάσεις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, συνοδευμένες με καλό καφέ, χυμό, smoothie ή -γιατί όχι- και κοκτέιλ. 

Brunch σερβίρει και το Diamante Blu (25377378), το εστιατοριο που βρίσκεται πάνω από το νερό, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, προσφέροντας μια μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και τη Λεμεσό, που κόβει την ανάσα. Το μενού διαθέτει πληθώρα επιλογών για πρόγευμα, με παραδοσιακές γεύσεις, χορτοφαγικά πιάτα, αλλά και πιάτα από ξένες κουζίνες. 

Το Remezzo CafeResto (25022372) σερβίρει καφέδες, χυμούς και άλλα ροφήματα, νόστιμα σνακ και πιάτα για πρωινό, όπως γλυκές και αλμυρές δημιουργίες κατευθείαν από τα ξακουστά ζαχαροπλαστεία Τερκενλής.

Στο κουκλίστικο Amy's Addictions (70001889) που θα βρεις κοντά στην εκκλησία της Αγίας Νάπας στη Λεμεσό, πέρα από δελεαστικά γλυκά, μπορείς να απολαύσεις εντυπωσιακά smoothies και απολαυστικά πιάτα για brunch.

Το Aura (96444776) είναι το νέο, ιδιαίτερο ζαχαροπλαστείο, που έφερε άρωμα Γαλλίας στην πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας. Εδώ λοιπόν τα σαββατοκύριακα θα πας για brunch, απολαμβάνοντας γαλλικά brioche, κρουασάν και όχι μόνο.

Στο Βεράντα Καφέ-Μπιστρό (25761801), το οποίο επέστρεψε άκρως ανανεωμένο, εκτός από τις επιλογές για brunch, μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τραγανή ελληνική μπουγάτσα κρέμα.

Το Guest meze-bar (99370055) στα στενά σοκάκια της Λεμεσού προσφέρει brunch, για όσους θέλουν να απολαύσουν το πρόγευμά τους σε αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του κέντρου. Νόστιμα pancackes, αβγά μαγειρεμένα όπως τα προτιμάς, smoothies για ενέργεια και κάμποσες ακόμη επιλογές για να ξεκινήσεις τη μέρα σου!

Ξεχωριστά είναι πλέον τα πρωινά και στο αμερικάνικο εστιατόριο Wolfgang’s Steakhouse (70004515), το οποίο έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας του στη Λεμεσό να αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό των απανταχού steak-lovers της Κύπρου, και όχι μόνο. Πλέν έχει εμπλουτίσει το υφιστάμενο μενού με πιάτα που αρμόζουν για breackfast, και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, προτείνει συνδυασμούς γεύσεων που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.  

Λατρεύουμε τα pancakes! Γι᾽ αυτό και ψάξαμε και σου βρήκαμε ένα μαγαζί που τις φτιάχνει στην πιο υγιεινή εκδοχή τους. Φρέσκες, οργανικές, υγιεινές και νόστιμες τηγανίτες που μπορείς να τις φας χωρίς τύψεις. Πού θα τις βρει; Στο Food Factory (25104604), το healthy spot της Λεμεσού το οποίο δημιουργεί φρέσκα υγιεινά πιάτα με μοναδικές γεύσεις από όλο τον κόσμο. To food factory λειτουργεί με βάση ένα νέο concept αφού σου σερβίρει ευφάνταστα τόσο σε όψη όσο και σε γεύση boxes.

Το Plus Sea Lifestyle (25 634995) είναι τοποθετημένο ακριβώς πάνω από το κύμα εκτός από το να σου σερβίρει φανταστικά κοκτέιλ και νόστιμο φαγητό , το Σαββατοκύριακο σου φτιάχνει και brunch. Όποτε αν θες να συνδυάσεις λαχταριστό brunch θέα το απέραντο γαλάζιό κατευθύνσου προς τα εκεί.

Στον άνετο χώρο του Cafe Calma (25051333) με θέα στη Μαρίνα Λεμεσού, το Cafe Calma, θα πας όλες τις ώρες της ημέρας. Ωστόσο, για όσους αγαπούν τις κλασικές γευστικές επιλογές του brunch, διαθέτει ένα εξειδικευμένο μενού για να απολαύσεις το ενδιάμεσο αυτό γεύμα το Σαββατοκύριακο δίπλα στη θάλασσα.

Δίπλα στο κύμα, στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, το Ventuno (25340100) θα σε εντυπωσιάσει από την κομψότητα και το class που διαθέτει. Αν είναι κάτι που προσέχεις στο Ventuno, εκτός από τη διακόσμηση, είναι ο υπαίθριος χώρος του, που βλέπει κατευθείαν στη θάλασσα, αλλά και στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Tα σαββατοκύριακα από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα, το brunch, έγινε ο λόγος να παραλείψεις το μεσημεριανό και να απολαύσεις αβγά σε διάφορες εκδοχές όπως και καλοφτιαγμένες ιταλικές γεύσεις, που όχι μόνο τρώγονται ευχάριστα, αλλά και από όλους! 

Στον πεζόδρομο της Αγίου Ανδρέου θα κάνει στάση για brunch στο Food Vibes (99061817). Ένα μικρό εστιατόριο που καθημερινά ετοιμάζει πιάτα με αβγά, με χορτοφαγικές γεύσεις αλλά και επιλογές σε κρέας και αλλαντικά, για όσους θέλουν ένα ήσυχο brunch στο ιστορικό κέντρο.

Το The Shopkeeper & Co (25811146) το ξέρεις για τα βιβλία και τα μοναδικά αντικείμενα που φιλοξενεί στο χώρο του. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι εκεί μπορείς να απολαύσεις αρωματικό καφέ και καλοφτιαγμένα πιάτα για brunch που αξίζει να δοκιμάσεις. 

Με μοναδική θέα τη θάλασσα της Λεμεσού, το Columbia Beach Bar (25321500) σε φιλοξενεί στον χώρο του τα πρωινά για να απολαύσεις υπέροχα πιάτα για brunch. Οι επιλογές στο μενού περιλαμβάνουν από τις κλασικές τηγανίτες, μέχρι βάφλες και ευφάνταστες συνταγές με αυγά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close