Shopping , News

Τα οικολογικά Canvag pouches, θα γίνουν το σύμβολο του φετινού Οκτώβρη!

Τα Beauty Line στηρίζουν και φέτος το έργο της Europa Donna Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2021

Με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, τα Beauty Line, πιστά στο ραντεβού με την ΕUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, ενισχύουν το μήνυμα της φετινής πορείας, “Better Together”/ «Μαζί πιο Δυνατοί», σε συνεργασία με τη fashion entrepreneur Αριάνα Ντεμιάν.

Σε συνέχεια της περσινής καμπάνιας «Be Brave. Be Beautiful», φέτος τα νέα οικολογικά Canvag pouches θα φέρουν το μήνυμα “BETTER TOGETHER”, και θα διατίθενται τον Οκτώβριο 2021, σε όλα τα καταστήματα Beauty Line και στο www.beautyline.com.cy. Πρόκειται για περιορισμένη έκδοση 500 κομματιών σε διαφορετικά σχέδια, στην τιμή των €30, εκ των οποίων τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία, εκτός από οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου της ΕUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, στοχεύει στη στήριξη κάθε γυναίκας που περνάει από τη δοκιμασία του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και στην ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης μέσα από κλινικές εξετάσεις, μαστογραφίες και αυτοεξέταση μαστού.

Τα καταστήματα Beauty Line είναι διαχρονικοί σύμμαχοι και συμπαραστάτες της ΕUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, στηρίζοντας πιστά και δυναμικά το έργο της, μέσα από ετήσιες χορηγίες, εκστρατείες κοινωνικής ευαισθητοποίησης, δημόσια ενημέρωση και οικονομική συμβολή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close