Μουσική , Συναυλίες & Events

«Μεθύστε με το αθάνατο κρασί του Εικοσιένα»: Μια μεγάλη συναυλία στο Όμοδος

Μεγάλη συναυλία για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, με τουςΜανώλη Μητσιά, Θεοδώρα Μπάκα, Χορωδία «Άρης Λεμεσού»

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2021

Με μια μεγάλη συναυλία στο οινοποιείο Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη, θα ολοκληρωθούν οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, υπό τις μουσικές του κορυφαίου συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου! Μαζί του στην ερμηνεία οι Μανώλης Μητσιάς και Θεοδώρα Μπάκα, υπό τη συνοδεία της χορωδίας «Άρης Λεμεσού». Η συναυλία με τίτλο Ηλίας Ανδριόπουλος «Μεθύστε με το αθάνατο κρασί του Εικοσιένα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 19:30 το βράδυ, στον αίθριο χώρο του οινοποιείου Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη, κάτω από τον έναστρο ουρανό του Ομόδους! 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλα τα τραγούδια που συγκίνησαν τους Πανέλληνες και μιλάνε για την πορεία του Ελληνισμού, μέσα από ιδιαίτερα σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία του τόπου. Οι Μανώλης Μητσιάς και Θεοδώρα Μπάκα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τα εμβληματικά και σπουδαία έργα του «Γράμματα στον Μακρυγιάννη», «Λαϊκά Προάστια», δίσκοι από τους οποίους ξεχωρίζουν «Μην κλαις», «Πλατεία Βάθης», «Τα ρεμπέτικά μας μες στη στράτα» που η ερμηνεία της Σωτηρίας Μπέλλου μίλησε στην καρδιά της Ελλάδας και «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», «Αυτές οι ξένες αγκαλιές».

Με το μουσικό του σχήμα, που αποτελείται από τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, τον Αλέξανδρο Μποτίνη στο βιολοντσέλο και τον Ηρακλή Ζάκκα στο μπουζούκι και στο μαντολίνο και υπό τη συνοδεία της χορωδίας «Άρης Λεμεσού» το κοινό θα ταξιδέψει σε στίχους από τις «Ωδές» του Ανδρέα Κάλβου, τους «Προσανατολισμούς» του Οδυσσέα Ελύτη και τους «Αργοναύτες» των Γιώργου Σεφέρη και Νίκου Γκάτσου, δίνοντας ήχο στη μακρά πορεία του Ελληνισμού έως την Ελευθερία. 

Μια συναυλία μέσα από την οποία θα βιώσουμε τη μακρά διαδρομή του κορυφαίου συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου και θα σιγοτραδήσουμε τραγούδια που μας συντρόφευσαν στην παράλληλη διαδρομή μας μαζί του.

Ελάτε στο Όμοδος! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ «Μεθύστε με το αθάνατο κρασί του Εικοσιένα» / Μεγάλη συναυλία για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία
Ερμηνεύουν: Μανώλης Μητσιάς, Θεοδώρα Μπάκα, Χορωδία «Άρης Λεμεσού»
Υπεύθυνος ηχοληψίας: Γιάννης Παπαδόπουλος
Γενικός Συντονισμός: Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη & Papadopoulos & Schinis Productions

Τοποθεσία: Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη, Όμοδος 
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου | 19:30
Οι πύλες θα είναι ανοικτές για το κοινό από τις 19:00 για αποφυγή συνωστισμού  και αποφυγή της ταλαιπωρίας
Γενική Είσοδος - Κανονικό 15€
Τ: 22556677
Προπώληση https://shop.tickethour.com/ticketmaster_se_3621.html και στα ταμεία των καταστημάτων ACS παγκύπρια. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close