Shopping , News

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου

Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την 1η Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2021

Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου είναι αργία και τα mall της Κύπρου μας καλούν να περάσουμε τη μέρα μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, το Check In Cyprus επικοινώνησε με τα 6 (πλέον) μεγαλύτερα mall της Κύπρου και μάθαμε πώς θα λειτουργήσουν την 1η Οκτωβρίου.

Το The Mall of Cyprus στη Λευκωσία μας ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου τα καταστήματα και τα εστιατόρια στο The Mall of Cyprus θα λειτουργούν κανονικά!

Το ανανεωμένο Mall of Engomi στη Λευκωσία ανακοίνωσε ότι την 1η Οκτωβρίου τα καταστήματα και τα εστιατόρια θα λειτουργούν κανονικά!

To Nicosia Mall ανακοίνωσε ότι θα είναι ανοιχτό κανονικά. Κάντε τη βόλτα σας και απολαύστε μια απίστευτη εμπειρία αγορών, αποκλειστικές προσφορές σε μαγευτικές γεύσεις, μυρωδάτους καφέδες και φυσικά στην ψυχαγωγία 5 αστέρων που προσφέρει το RIO Premier cinemas. 

Ψάχνετε τέλειους τρόπους για να περάσετε την αργία σας; Ο αγαπημένος σας προορισμός αγορών είναι ανοιχτός την 1η Οκτωβρίου. Πάμε λοιπόν στο MyMall Limassol για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση, μιας και όλα θα είναι ανοιχτά την 1η Οκτωβρίου.

Και στο Kings Avenue Mall της Πάφου την 1η Οκτωβρίου, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, οι καφετέριες και το Cinema του Kings Avenue Mall θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όσο δε για το ολοκαίνουριο Metropolis Mall at Larnaca δεν θα μπορούσε παρά να μας υποδεχθεί και την αργία της 1ης Οκτωβρίου τόσο για ψώνια στα καταστήματά του όσο και για καφέ και φαγητό στα εστιατόριά του! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close