2-8 December 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

No Time to Die

O Daniel Craig υποδύεται για πέμπτη και τελευταία φορά στην καριέρα του τον ρόλο του James Bond!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά από πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2019), η νέα περιπέτεια του "James Bond" κάνει επιτέλους πρεμιέρα στους κινηματογράφους!

Ο διάσημος πράκτορας "007" επιστρέφει για 25η φορά στη μεγάλη οθόνη, με τον Daniel Craig να υποδύεται για τελευταία φορά στην καριέρα του τον ρόλο του διάσημου πράκτορα 007 και τον βραβευμένο με Όσκαρ Rami Malek να ενσαρκώνει το ρόλο του κακού. Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Danny Boyle από τη σκηνοθεσία, τη σκυτάλη πήρε ο Cary Fukunaga, δημιουργός του 'True Detective'.

Το "No Time to Die" ξεκινά στον απόηχο του "Spectre" (2015) και με περίτρανο και επιβλητικό τρόπο, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο και χαρίζει στη θρυλική σειρά ένα συγκλονιστικό φινάλε και ένα νέο ξεκίνημα. 

Ο James Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Felix Leiter της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον 007 στα χνάρια ενός μυστηριώδους "κακού", ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στα κρύα και απομονωμένα δάση της Νορβηγίας και σε παραδοσιακά χωριά της Αυστρίας, προτού μεταπηδήσει στο θερμό, μεσογειακό κλίμα της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ματέρα. Ένα σημαντικό κομμάτι των γυρισμάτων έγινε και στην Τζαμάικα, που αποτέλεσε σανατόριο και καταφύγιο του εμπνευστή του Bond, του συγγραφέα των κλασικών ιστοριών του 007,  Ian Fleming. Φυσικά, το Λονδίνο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γεωγραφία της κατασκοπικής δράσης, και ο Βρετανός πράκτορας, αυτή τη φορά, θα έρθει πιο κοντά από ποτέ με την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Μαζί με τον Daniel Craig συμπρωταγωνιστούν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Lea Seydoux, Christoph Waltz, ενώ τα νέα πρόσωπα του cast είναι η Lashana Lynch, η πράκτορας 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, η Ana de Armas που υποδύεται την Paloma, μια πράκτορα της CIA και ο Rami Malek ενσαρκώνει τον κακό της ταινίας, ονόματι Lyutsifer Safin.

Το επίσημο τραγούδι της ταινίας, "No Time to Die" ερμηνεύει η Billie Eilish. 

 

 

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close