Cine News , Κινηματογράφος

Τζέιμς Μποντ: Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του 007 (video)

Με εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι ο Ντάνιελ Κρεγκ

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2021

Με τη λίστα των καλεσμένων να απαρτίζεται από κατόχους βραβείων Όσκαρ αλλά και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «No Time To Die», προβλήθηκε εντέλει στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου, στο πιο υψηλού κύρους κόκκινο χαλί, από την έναρξη της πανδημίας της covid-19.

Ο μουντός καιρός δεν κατάφερε να αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, μεταξύ αυτών η Λασάνα Λιντς και η Λέα Σεϊντού ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εδώ και καιρό αναμενόμενη ταινία, η οποία, όπως ελπίζει η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, θα αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

Τζέιμς Μποντ - Ντάνιελ Κρεγκ: Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση
«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», είπε ο Κρεγκ στο Reuters.

«Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί».

Ερωτηθείς τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».

 

 

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στην πρεμιέρα, βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ με τις συζύγους τους. Είχαν επίσης λάβει πρόσκληση υγειονομικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, ως ένα «ευχαριστώ» για το έργο τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close