Shopping , News

Be Normal: Η νέα καμπάνια από τα καταστήματα CELIO, θα κερδίσει τις εντυπώσεις

Η CELIO θέλει να γιορτάσει τους άνδρες που νιώθουν χαρούμενοι με τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ενόψει της κυκλοφορίας της νέας διαφημιστικής καμπάνιας με τίτλο "be normal.*" και με δημιουργό τον Buzzman, η γαλλική εταιρεία ανδρικής ένδυσης CELIO παρουσιάζει τους άνδρες της «διπλανής πόρτας» ως τους ήρωες της καθημερινότητάς μας, φέρνοντάς τους στο προσκήνιο!

Μέσα από τα διάφορα άρθρα, tweets και εξώφυλλα περιοδικών, διαβάζουμε για ιστορίες επιτυχημένων ανδρών, που ξεπερνούν και υπερβαίνουν κάθε προσδοκία, καθιστώντας τους ως «σούπερ ήρωες» και ως πρότυπα ανδρών! Τί γίνεται όμως με τους υπόλοιπους, αυτούς που δεν συζητάμε και που αφορούν την πλειονότητα; Η CELIO θέλει να δείξει ότι οι πραγματικοί «σούπερ ήρωες» βρίσκονται μέσα σε αυτούς, που ζουν στην καθημερινότητά τους με τα απλά και τα απίστευτα, τα μικρά αλλά και σημαντικά πράγματα στη ζωή που σε κάνουν να αισθάνεσαι περήφανος και που τελικά, αυτά είναι και τα πιο σημαντικά. 

Η CELIO θέλει να γιορτάσει αυτούς τους άνδρες που νιώθουν χαρούμενοι με τον εαυτό τους και τη ζωή τους. Για παράδειγμα, ένας περήφανος μπαμπάς, ένας αδερφός, ένας συνάδελφος. Αυτός που είναι αληθινός και ειλικρινής με τον εαυτό του, που αισθάνεται ωραία στα ρούχα που φορά και στα αθλητικά του παπούτσια, στα jeans του, ή ακόμα και μόνο με τα εσώρουχά του! 

Η καμπάνια αυτή της CELIO, σηματοδοτείται από το κεντρικό μήνυμα “be normal*”.
 
*να είσαι περήφανος που είσαι ο εαυτός σου.

ABOUT CELIO
Η Γαλλική μάρκα Celio, 36 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1985, έχει καταστεί το κορυφαίο όνομα στην ανδρική ένδυση, τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Με πάνω από 1,100 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες, η μάρκα με τον 
αστερίσκο γνωρίζει πάντα πώς να καινοτομεί για να ξεχωρίζει, ενώ ικανοποιεί περήφανα το γούστο και τις απαιτήσεις των πελατών της, σε κάθε χώρα. 

Βρείτε τα καταστήματα CELIO:
Λευκωσία: The Mall of Cyprus – 1ος Όροφος, Nicosia Mall – Ισόγειο, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 270 Λακατάμια, Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33Α Λατσιά.
Λεμεσός: My Mall – Ισόγειο.
Πάφος: Kings Avenue Mall – Ισόγειο.
Facebook: https://www.facebook.com/celiochypre
Instagram: https://www.instagram.com/celiocy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close