Ανακαλύψαμε ένα κρυμμένο, artistic καφενεδάκι στην καρδιά της πόλης

Όταν είσαι μόνιμος κάτοικος σε μια πόλη, αισθάνεσαι ότι την ξέρεις πιο καλά και από την ίδια σου την παλάμη. Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καμία γωνία της που να μην έχεις εξερευνήσει, κανένα μαγαζάκι της που να μην έχεις ανακαλύψει…

Κι όμως πάντα υπάρχει αυτό το μαγαζί, που ενώ το είχες τόσο καιρό «κάτω από τη μύτη σου», αγνοούσες παντελώς την ύπαρξή του και η ύπαρξη του οποίου έρχεται να αναιρέσει  την εσφαλμένη εντύπωση ότι γνωρίζεις απ’ έξω κάθε σπιθαμή της πόλης σου. 

Το καφέ - μπαρ «Κλειδί» είναι ακριβώς αυτό! Ένα κρυμμένο καφενεδάκι – πραγματικό διαμάντι στο κέντρο της πόλης της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Καλογερά. 

Αυτό το γουστόζικο καφενεδάκι που η ιδιαίτερη, άκρως καλλιτεχνική διακόσμησή του το κάνει να μοιάζει με γκαλερί τέχνης, έχει αυτό το κάτι, αυτή τη μυστικιστική διάθεση που ακόμα και για κάποιον που έχει ξαναπάει, πάντα θα ανακαλύπτει και ένα νέο στοιχείο που θα τον εντυπωσιάσει από την αρχή. 

Αν και τόσο ξεχωριστό, το καφενεδάκι «Κλειδί» διατηρεί παράλληλα μια μοναδική ζεστασιά και cozy διάθεση, έτσι που σε κάνει να νομίζεις ότι πρόκειται για μια γκαλερί κάποιου καλλιτέχνη – φίλου σου, που σας φώναξε εκεί το βράδυ, αφότου έκλεισε η γκαλερί, για να τα πιείτε. 

Όσο για την αυλή του μαγαζιού, ότι και να πούμε θα είναι λίγο! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί, να παραγγείλεις το αγαπημένο σου κοκτεϊλάκι και να ανακαλύψεις μόνος σου τη μαγεία της αυλής που ίσως, ίσως και να είναι το πραγματικό… κλειδί του παραδείσου. 

Εκτός από κοκτεϊλάκια αλλά και κλασικά και αγαπημένα ποτά, στο «Κλειδί» μπορείς να απολαύσεις φυσικά και ένα λαχταριστό καφεδάκι και γιατί όχι να το συνδυάσεις και με την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου που θα διπλασιάσει την απόλαυση…

Κωνσταντίνου Καλογερά 72, Λάρνακα.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31