News , Guide

Συννεφιασμένο σήμερα το σκηνικό του καιρού, με ενδεχόμενο βροχής

Αναλυτικά το δελτίο καιρο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται και μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται νωρίς το πρωί κατά τόπους μεμονωμένες βροχές, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιορίζονται κυρίως στα ορεινά και στα νότια τμήματα του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και παροδικά στα δυτικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια και ταραγμένη, στα βόρεια παράλια για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη, στα νότια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close