Cine News , Κινηματογράφος

Netflix: Παρουσιάζει δωρεάν εκδοχή του

To πείραμα της εταιρείας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021

Το Netflix, σε μία προσπάθεια να προσελκύσει κοινό σε νέες αγορές, προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν στην Κένυα. Ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι επιβάλλει κινήσεις που μέχρι σήμερα θεωρούνταν αδιανόητες…

Μπορεί το Netflix να παραμένει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού του media streaming στο Internet, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει ανενεργό. Έτσι, στην Κένυα, όπου έχει ως στόχο της την προσέλκυση νέων συνδρομητών, προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν για ένα δεδομένο χρονικό διάστημα και αρχίζει να χρεώνει τους συνδρομητές μετά την πάροδο της περιόδου αυτής.

Το μόνο που ζητά το Netflix από τους δωρεάν χρήστες του στην Κένυα είναι να έχουν ενηλικιωθεί, να δώσουν ένα email και ένα password και μετά μπορούν να παρακολουθήσουν ένα περιορισμένο κομμάτι της βιβλιοθήκης των ταινιών και των σειρών που είναι διαθέσιμες στις λίστες του.

Η δωρεάν εκδοχή του Netflix προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε κατόχους Android smartphones. Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη πολιτική προώθησης μπορεί να σημάνει την αρχή κάτι νέου στο ανταγωνιστικό πεδίο του streaming.

Πηγή: techblog.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close