Cine News , Κινηματογράφος

Νέο βίντεο από το reboot του Sex and The City

Η Κάρι στην αγκαλιά του Mr. Big

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα σύντομο clip της πολυαναμενόμενης revival σειράς του Sex and The City, And Just Like That… έφτασε, επιτέλους, με την πιο καλοντυμένη τριάδα της Νέας Υόρκης να επιστρέφει στη δράση.

Παρόλο που το video διαρκεί μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα, δείχνει τα κορίτσια του Sex and The City ξανά μαζί και ενώ δεν ακούγεται ήχος, μπορούμε να υποθέσουμε από τις εκφράσεις του προσώπου τους, ότι είναι εξίσου ενθουσιασμένες με όλους τους fans της σειράς.

Στο teaser, η Carrie (Sarah Jessica Parker), η Miranda (Cynthia Nixon) και η Charlotte (Kristin Davis) εντοπίζονται μέσα σε πολύ glamourous outfits να χαιρετούν με ενθουσιασμό κάποιον ή κάποια που δεν φαίνεται στο clip. Η αγάπη μεταξύ της Carrie και του συζύγου της, Mr. Big (Cris North),επίσης είναι διάχυτη καθώς φαίνονται να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο του Sex and The City και κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος στα 73α βραβεία Emmy χθες το βράδυ, προβλήθηκε ένα teaser του HBO Max με ένα πρώτο στιγμιότυπο από το And Just Like That…, μαζί με κλιπ από το εφηβικό δράμα Euphoria και τη σειρά εγκληματικής φαντασίας Peacemaker.

Από το reboot θα λείπει η Kim Catrall, γνωστή από τον ρόλο της ως Samantha, η οποία μια αντίδρασή της στο Twitter έδειξε πώς νιώθει για αυτή την νέα εμφάνιση της θρυλικής τριάδας γυναικών.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close