Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

To νέο μπεργκεράδικο που έκανε την "εμφάνισή" του στη Λευκωσία κάνει μόνο delivery

Αξίζει να το δοκιμάσεις...

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ghost kitchen, cloud kitchen ή dark kitchen είναι ορισμένες από τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της εστίασης. Πρόκειται για εικονικά εστιατόρια, χωρίς τραπέζια, σερβιτόρους και φυσική παρουσία πελατών. Αντ' αυτού οι κουζίνες τους δουλεύουν αποκλειστικά με παραγγελλίες και διαμονή φαγητού μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ένα τέτοιο εστιατόριο έκανε την "εμφάνισή" του αρχικά στη Λεμεσό, ενώ πρόσφατα επεκτάθηκε και στη Λευκωσία, παρέχοντας αποκλειστικά υπηρεσίες delivery στους καταναλωτές.

Ο λόγος για το Streat Burgers Cy, ένα μοναδικό concept, με λαχταριστά burger τόσο απερίγραπτα νόστιμα που θα σου γαργαλίσει την όρεξη να δοκιμάσεις περισσότερα..

Στο μενού του λοιπόν θα βρεις επιλογές σε burger (με USDA Black Angus Beef και με κοτόπουλο αλλά και με φιλέτο μπακαλιάρου), σαλάτες, πατάτες (γλυκοπατάτες και τηγανητές), onion rings και Crispy Chicken Strips. Το μενού ολοκληρώνουν φυσικά οι διάφορες σος. 

Επίλεξε ανάμεσα στα 6 διαφορετικά burger του και απογείωσε τον ουρανίσκο σου! 

Επίσης, η αλυσίδα πέρα από burger αναμένεται σύντομα να διανέμει και πίτσα, ενώ στα σκαριά βρίσκεται ένα ακόμα concept, το οποίο όπως ανακοινώθηκε, θα λανσάρουν εντός των επόμενων εβδομάδων.

Αυτή την στιγμή, οι πελάτες του STREAT Burgers μπορούν να κάνουν παραγγελίες μόνο για delivery αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Bolt σε Λευκωσία και Λεμεσό. Το κόστος διαφέρει αναλόγως της απόστασης από το κατάστημα.

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close