Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σε αυτή την πολύχρωμη καντίνα θα φας τους καλύτερους (ίσως) λουκουμάδες της Κύπρου

Το βανάκι της κυρίας Αντρονίκης έχει μόλις επιστρέψει στη βάση του στον Στρόβολο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η ιστορία πίσω από το πιο πολύχρωμο food truck της Κύπρου είναι απλή και συνάμα τόσο συναρπαστική. Είναι από αυτές τις καθημερινές ιστορίες που κάποιος κατάφερε μετά από χρόνια να ακολουθήσει το όνειρό του και να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπά. 

Η κυρία Αντρονίκη λοιπόν, που διατηρεί το… πιο γλυκό φορητό μαγαζάκι της Κύπρου, είχε μπει από μικρή στην κουζίνα μιας και της άρεσε να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική και κυρίως να ψήνει λουκουμάδες. 

Αφού λοιπόν σταμάτησε από τη δουλειά της, αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που της άρεσε πραγματικά, και έτσι αγόρασε μια κινητή καντίνα, για να μπορεί να κάνει η ίδια αυτό που αγαπά, αλλά και να μοιραστεί τη χαρά της με μικρούς και μεγάλους. 

Μια στάση στους λουκουμάδες της Αντρονίκης… επιβάλλεται! 
Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται στην πράξη πως όταν καταπιάνεσαι με κάτι που αγαπάς, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά αξεπέραστο. Αυτό ανταποκρίνεται πλήρως και στην περίπτωση της κυρίας Αντρονίκης που έχει παντρέψει την παραδοσιακή τέχνη του λουκουμά με τις σύγχρονες τάσεις και την έχει πάει σε άλλο επίπεδο! 

Μια στάση λοιπόν στης Αντρονίκης είναι κάτι παραπάνω από must! Από εδώ και στο εξής το φορτηγάκι της Αντρονίκης επιστρέφει από «το εξοχικό του» (το καλοκαίρι μετακινείται στα Λαγουδερά. από όπου κατάγεται η κυρία Ανδρονίκη, και συγκεκριμένα κοντά στην Παναγία του Άρακα, όπου λειτουργεί από την 1η Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε γίνεται η πανήγυρις της Παναγίας) στη Λευκωσία και στη σταθερή του βάση του που δεν είναι άλλη από τη Λεωφόρο Τσερίου 235 (2047) στο Στρόβολο.

Το σπίτι του λουκουμά 
Όπως θα έχεις ήδη αντιληφθεί στο food truck της Αντρονίκης θα βρεις… λουκουμάδες! Αλλά όχι όποιους και όποιους λουκουμάδες αλλά ίσως τους καλύτερους λουκουμάδες που έχεις δοκιμάσει ποτέ. 

Τι είναι όμως αυτό που καθιστά τους λουκουμάδες της Αντρονίκης τόσο ξεχωριστούς; Είναι η οικογενειακή συνταγή που δίνει στο λουκουμά μια «γεμάτη» γεύση που σε ξετρελαίνει; Είναι τα φρέσκα υλικά και οι αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται; Είναι η αγάπη της κ. Αντρονίκης γι’ αυτό που κάνει; Μα φυσικά είναι όλα αυτά μαζί! 

Οι λουκουμάδες σερβίρονται λοιπόν πάντα φρέσκοι και σε πολύ πλούσιες μερίδες, είτε παραδοσιακοί με σιρόπι ή μέλι, είτε με σοκολάτα (πραλίνα, λευκή και bueno). Από πάνω πασπαλίζονται αγαπημένες λιχουδιές όπως oreo, caprice, smarties, maltesers κ.ά που δίνουν χρώμα και φυσικά αξεπέραστη γεύση στους λουκουμάδες. 

Η κ. Αντρονίκη σου φτιάχνει επίσης και… λοκουμαδόπιτσα (σε δύο μεγέθη, μικρή και μεγάλη), όπως και μία υπέροχη πιατέλα από λουκουμάδες για να την απολαύσεις με την παρέα! 

Για όσους επίσης τους θέλουν ζεστούς, αλλά θέλουν να τους απολαύσουν στο σπίτι, η εν λόγω καντίνα προσφέρει και υπηρεσία delivery μέσω της πλατφόρμας του Foody και της Bolt Food.

Αν λοιπόν σε έχουν πιάσει οι υπογλυκαιμίες σου και θα έδινες τα πάντα για ένα απολαυστικό γλυκό, επιβάλλεται μια στάση στης κυρίας Αντρονίκης, ώστε να ικανοποιήσεις αυτή σου την ανάγκη με τον καλύτερο τρόπο… 

(99438132) Λεωφόρος Τσερίου 235 (2047) Στρόβολος, Λευκωσία. 
FacebookΛουκουμάδες Αντρονίκης
Instagramloukoumades_antroniki

Ωράριο: 
Τετάρτη - Παρασκευή 15:30 - 20:30 
Κυριακή: 15:00 - 20:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close