Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό το εστιατόριο παραμένει το απόλυτο must και για τον Σεπτέμβρη

Ο απόλυτος συνδυασμός πλούσιου μενού και υψηλής ποιότητας σε κάθε πιάτο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, καθώς η περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου στο μυαλό όλων μας είναι συνδεδεμένη με το καλοκαίρι, η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείς τον Πρωταρά είναι – μάλλον – ο Σεπτέμβρης… 

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και τον Σεπτέμβρη στην Κύπρο, ίσως με ελάχιστα μειωμένες θερμοκρασίες, που είναι όμως ιδανικές για ατέλειωτες βουτιές στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνοντας παράλληλα κάπως πιο δροσιστικές βραδιές, που στερούνται την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού. 

Αν η ιδανική θερμοκρασία δεν είναι από μόνη της ένας καλός λόγος για να σε πείσει ότι ο Πρωταράς όχι μόνο δεν «πεθαίνει» μετά το καλοκαίρι, αλλά πιθανότατα αξίζει ακόμα περισσότερο μια επίσκεψη κατά το Σεπτέμβρη, τότε να αναφέρουμε και το εξής: σκέψου ότι μπορείς να απολαύσεις κλασικά και αγαπημένα εστιατόρια της περιοχής, χωρίς όμως τη βαβούρα και την πολυκοσμία του Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι δίνεται η δυνατότητα στα μαγαζιά να προσφέρουν πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή περιποίηση σε ένα κάπως πιο επιλεκτικό κοινό.  

“Hippocampus” all day restaurant… all year long! 
Ένα από αυτά τα κλασικά και αγαπημένα εστιατόρια του Πρωταρά, που η εξαιρετική του φήμη έχει εξαπλωθεί σε όλη την Κύπρο και όχι άδικα, είναι το “Hippocampus”! 

Το “Hippocampus” αποδεικνύει εδώ και 30+ χρόνια ότι αποτελεί ένα από τα καλύτερα all day εστιατόρια που η ποιότητα και η εξυπηρέτησή του παραμένει αναλλοίωτη… all year long! 

Τόσα χρόνια «περνάει» με άριστα τις δύσκολες και πολύ απαιτητικές «εξετάσεις» που καλείται να δώσει ένα τόσο φημισμένο εστιατόριο υπό την πίεση της πολυκοσμίας του Αυγούστου, επομένως η προσφορά άρτιων και εξαιρετικών υπηρεσιών σε όλους τους επισκέπτες του ανεξαιρέτως μοιάζει... παιχνιδάκι για το “Hippocampus” τον Σεπτέμβρη.  

Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους της επιτυχίας του “Hippocampus” και της μεγάλης αγάπης που εκλαμβάνει από τους διαχρονικούς και νέους του επισκέπτες. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι φυσικά η υπέροχη διακόσμηση του χώρου, με τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες να πρωταγωνιστούν και να συνθέτουν ένα πανέμορφο περιβάλλον που δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις…

Ο απόλυτος συνδυασμός πλούσιου μενού και υψηλής ποιότητας σε κάθε πιάτο
Ο πιο σημαντικός παράγοντας όμως που έχει κερδίσει την καρδιά του κόσμου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το φαγητό! Ο συνδυασμός πλούσιου μενού με εξίσου υψηλή ποιότητα και γεύση σε κάθε πιάτο, είναι αυτός που καθιστά το “Hippocampus” ένα από τα καλύτερα εστιατόρια όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Κύπρου. 

Εκεί θα βρεις αυτό ακριβώς που τραβά η όρεξή σου: Ντελικάτα ορεκτικά όπως το “Six Senses” - που πρόκειται για φρέσκο τόνο και σολομό με αβοκάντο πάνω σε καρότο ζουλιέν και ολοκληρώνεται με τραγανή tempura και σουσάμι – ολόφρεσκες σαλάτες, ζουμερά λαχταριστά burgers που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις και τέλεια καλοψημένα steaks που… λιώνουν στο στόμα! 

Φυσικά και οι λάτρεις των ψαρικών αλλά και των sushi δε θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή από το “Hippocampus” για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, με τα sushi platters και τα maki rolls του εστιατορίου να είναι ένα και ένα!

Από τα πιάτα με πρωταγωνιστή το ψάρι, επιβάλλεται να δοκιμάσεις το Sea Bass Fillet, αποτελούμενο από φιλέτο λαβράκι με σάλτσα από πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο, σερβιρισμένο με λαχανικά σωτέ και πατάτες baby.  

Όμως και τα ευφάνταστα κυρίως πιάτα του “Hippocampus” θα σου «βάλουν δύσκολα» στο να επιλέξεις τι τελικά θα δοκιμάσεις, αφού οι ξεχωριστές συνταγές και η άριστη εκτέλεσή τους θα κάνουν τους γευστικούς σου κάλυκες… να χορέψουν! Αν σε ενθουσιάζουν οι ιδιαίτερες γεύσεις, εμείς θα σου προτείναμε το Carribean Chicken με λωρίδες από στήθος κοτόπουλο, κρεμώδη σάλτσα από κάρυ μέσα σε poppadum, που σερβίρεται με ρύζι, γλυκόξινο τουρσί κρεμμυδιού – μάνγκο και σωτέ λαχανικά. 

Επίλεξε λοιπόν το πιο must all day στέκι του Πρωταρά, καθώς είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για το βράδυ, με τα υπέροχα δροσιστικά κοκτέιλ αλλά και τους ναργιλέδες να πλαισιώνουν ιδανικά την ξεχωριστή σου έξοδο! 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου (δες τον χάρτη εδώ).
Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ 09.30-01.00.
FacebookHippocampus Protaras-Cyprus
Instagramhippocampus_protaras_cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close