News , Guide

Από τις 18 Σεπτεμβρίου θα πληρώνουμε σχεδόν παντού (και) με κάρτες

JCC Payment Systems: Η εγγυημένη επιλογή για τις συναλλαγές με κάρτες

Δημοσιεύτηκε στις 08 Σεπτεμβρίου 2021

Με το διάταγμα της υποχρεωτικής αποδοχής πληρωμών με κάρτες θα πρέπει να συμμορφωθούν οι επιχειρήσεις από τις 18 Σεπτεμβρίου 2021. Ως αρωγός στις επιχειρήσεις η JCC προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες λύσεις για συναλλαγές με κάρτες.

Παρέχει άμεση εγγραφή και ενεργοποίηση, ώστε να εναρμονιστούν εμπρόθεσμα με το διάταγμα. Η JCC αποτελεί εγγυημένη επιλογή, καθώς προσφέρει μεγάλη σειρά πλεονεκτημάτων, όπως: Πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, αξιοπιστία, αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εξιδεικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης. 

Πάνω από 80 τομείς επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους, καθίστανται υπόχρεες να συμβαδίσουν με τα νέα δεδομένα και στο πλαίσιο της συμμόρφωσης τους θα πρέπει να παρέχουν στους πελάτες τους λύσεις για πληρωμή με κάρτα. Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της η JCC τους προσφέρει αξιόπιστες λύσεις τερματικών όπως, φορητό ή σταθερό POS τερματικό, οικονομικό και ευέλικτο mPOS τερματικό, καθώς και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πληρωμών JCCSmart και JCCgateway. Στις επιχειρήσεις χωρίς διαδικτυακή παρουσία προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης δημιουργίας εταιρικού προφίλ στο JCCsmart, το οποίο υποστηρίζει μεταξύ άλλων την αποστολή αιτήματος πληρωμής (Pay-by-link) με email ή SMS στους πελάτες για πληρωμές εξ’ αποστάσεως μέσα από το γνώριμο περιβάλλον του JCCsmart.

Επιπλέον, πιστώνει καθημερινά τον τρεχούμενο λογαριασμό των επιχειρήσεων με τα ποσά των συναλλαγών που πραγματοποιούν με κάρτες. Σημαντικό όφελος έχουν να αποκομίσουν όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να εγκαταστήσουν άμεσα τις προσφερόμενες, από την JCC, λύσεις, καθώς για περιορισμένο χρονικό διάστημα στις νέες εγγραφές θα προσφέρεται δωρεάν ενοίκιο τερματικών για έξι μήνες. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για άμεση εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της JCC, www.jcc.com.cy και να ακολουθήσουν τη διαδικασία εγγραφής ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το 22868000.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close